Floris Hulshoff Pol - 07 oktober 2022

Safeture ondertekent partnership met risk intelligence provider Riskline

Safeture ondertekent partnership met risk intelligence provider Riskline image

Safeture heeft het Deense risk intelligence-bedrijf Riskline gecontracteerd als content provider. De overeenkomst met Riskline onderstreept het aanbod van Safeture als open technologische oplossing en als "risk intelligence agnostic".

Riskline is een bedrijf op het gebied van informatie voorziening op het gebied van reisrisico's en maakt gebruik van AI en professionele analisten om meer dan 100 000 gegevensbronnen te verwerken en nauwkeurige en tijdige risicobeoordelingen te doen. In een wereld die gekenmerkt wordt door geopolitieke onzekerheid en potentieel uitdagende en risicovolle situaties, zijn bijgewerkte, accurate gegevens nodig om snel te kunnen handelen. De samenwerking met Riskline zal de functionaliteit en dynamiek van het platform van Safeture versterken doordat het risk intelligence informatie toevoegt, waardoor klanten kunnen kiezen uit verschillende risk intelligence informatie kan kiezen of toevoegen aan het platform en zo een eenduidig beeld krijgen dat hun algehele risico management ten goede komt.

"Riskline staat al lang op onze radar. Omdat we verder zijn gegaan met onze open technologie oplossing en om "risk intelligence agnostic" te worden, werd een samenwerking mogelijk. Door de risk intelligence van wereldklasse van Riskline aan te bieden in ons technologie platform voor employee safety, opent de overeenkomst wereldwijd nieuwe mogelijkheden", zegt Magnus Hultman, CEO van Safeture.

"Het is geweldig om een partnerschap aan te gaan met een ander Scandinavisch bedrijf dat mensen over de hele wereld veilig en geïnformeerd op reis stuurt door de nadruk te leggen op het leveren van hoogwaardige Duty of Care oplossingen. Dankzij onze informatie zullen Safeture-gebruikers slimmere beslissingen kunnen nemen in een steeds volatielere risico-omgeving", aldus Kennet Nordlien, CEO van Riskline.

Door deze nieuwe samenwerking zullen meer organisaties en bedrijven beter in staat zijn hun werknemers te ondersteunen, mogelijke risico's van het uitzenden van mensen naar het buitenland te beheren en zich proactief voor te bereiden op basis van actuele live informatie.

Safeture blijft aanbieders van risk intelligence evalueren om klanten de best mogelijke informatie te bieden en de voordelen van een open technologische oplossing te benadrukken.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!