Wouter Hoeffnagel - 17 oktober 2022

SLTN gaat strategische samenwerking aan met Intellerts

SLTN gaat strategische samenwerking aan met Intellerts image

SLTN gaat een strategische samenwerking aan met Intellerts, consultants die klanten helpen bij het maximaliseren van het potentieel van AI en data science. De bedrijven gaan op lange termijn samenwerken om organisaties verder te ondersteunen bij het benutten van de waarde, die verstopt is in data.

SLTN biedt al jaren data, applicatie, technologie en infrastructuur services, alsmede de benodigde hard- en software en cloudoplossingen. Intellerts ondersteunt bedrijven met behulp van kennis en expertise bij complexe vraagstukken rondom data engineering, advanced analytics en MLOps. Dankzij de samenwerking wordt er een extra competentielaag toegevoegd op het huidige aanbod van SLTN. Klanten krijgen een full serviceoplossing die hen helpt succesvol te transformeren naar een datagedreven organisatie.

Diepgaande data science consultancy

Volgens SLTN en Intellerts is er enorm veel behoeften aan diepgaande data science consultancy. Organisaties moeten immers voortdurend schakelen naar de toekomst en vaker dan ooit complexe keuzes maken. Veel organisaties willen daarom transformeren naar een datagedreven organisatie, zodat ze diepgaande inzichten kunnen creëren, die zijn te vertalen naar concrete acties en betere besluitvorming.
 
Echter is er meer nodig dan alleen technologie en een goede dataset om toekomstbestendig te zijn. De uitdaging ligt dan ook in de ontwikkeling van een datagestuurd beleid, processen en uitvoering. Dankzij de samenwerking krijgen klanten advies en ondersteuning om impact te maken met data. Denk hierbij aan het ontwikkelen van innovatieve datagedreven diensten, maar ook aan het verbeteren van de interne bedrijfsvoering om processen te optimaliseren, kosten te verlagen en de klanttevredenheid te verhogen.

Hindernissen

“Een datagestuurd bedrijf worden is niet altijd eenvoudig en de kans is groot dat er gaandeweg een aantal hindernissen moeten worden genomen. Dat komt doordat data en technologie op zichzelf een organisatie niet persé succesvoller maken. Wat ook nodig is, is een verandering in mindset en inzet van leidinggevenden en medewerkers,” aldus Martin Haagoort (rechts op de foto), CEO bij Intellerts. “SLTN staat bekend om zijn technische kennis en heeft op het gebied van databeheer en business intelligence al veel organisaties geholpen. Daarentegen beschikt Intellerts over de nodige kennis om business vraagstukken vanuit data science op te lossen. Samen hebben we alle competenties in huis om organisaties succesvol te transformeren naar een datagedreven organisatie.

“Wij merken dat veel van onze klanten naast IT-uitdagingen ook ontzorgt willen worden bij business vraagstukken waar data een belangrijke rol speelt of zou moeten spelen,” aldus Eugène Tuijnman (links op de foto), CEO SLTN. “Intellerts kan advies en ondersteuning geven om dergelijke uitdagingen op te lossen. Zij hebben immers strategische kennis en de praktische ervaring om complexe data vraagstukken te duiden en relevant advies te geven. Door deze kennis te combineren met onze technisch specialisten kunnen we klanten een full-service oplossing bieden en ze begeleiden gedurende hun transformatie naar een datagestuurde organisatie.

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!