Witold Kepinski - 25 oktober 2022

Schneider Electric benoemt Bechtle tot pan-Europese Elite IT Solution Provider

Schneider Electric benoemt Bechtle tot pan-Europese Elite IT Solution Provider image

Bechtle is door Schneider Electric aangesteld als eerste pan-Europese Elite IT Solution Provider". Dit meldt Schneider Electric op het onlangs gehouden Canalys Forums 2022 event in Barcelona.

Bechtle is deelnemer van het partnerprogramma MySchneider en heeft een aantal accreditaties ontvangen zoals commerciële en industriële edge computing, edge-software, digitale services en het ontwerp van stroomvoorziening en koeling van datacenters.

De nieuwe accreditatie versterkt het zakelijke partnerschap tussen de twee bedrijven en helpt Bechtle in zijn aabod rond security- en managed services, IT Dustainability en levenscyclusservices. Elite is het hoogste van drie niveaus die een IT-partner kan bereiken in het nieuwe systeem van Schneider Electric.

Schneider Electric, speler in digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, lanceerde afgelopen juni 2022 het nieuwe mySchneider IT-partnerprogramma in Europa. Schneider werkt al meer dan 40 jaar samen met channel partners.

Het vernieuwde programma heeft een vereenvoudigde programmastructuur dat is ontworpen om partners te helpen zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden, in te spelen op nieuwe trends en hun bedrijf te laten groeien. Het bestaat uit diverse specialisaties die aansluiten bij belangrijke segmenten, waaronder datacenters, IT-oplossingen, software en services. Daarnaast zijn er nieuwe verkooptools en opleidings- en hulpmiddelen en nieuwe voordelen ontwikkeld die zijn afgestemd op elk van de specialisaties. Ook biedt het programma een duidelijke duurzaamheidsstrategie voor partners met het Schneider Electric Green Premium-aanbod.Fase één van het vernieuwde programma, dat nu beschikbaar is, richt zich op de nieuwe specialisatie 'IT Solution Provider'

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!