Martijn Kregting - 01 november 2022

Morgens gaat deel uitmaken van Conclusion ecosysteem

IT-dienstverlener Conclusion breidt haar ecosysteem uit met Morgens. Dit adviesbureau adviseert en begeleidt klanten in de zorg, het onderwijs en de overheid in grootschalige verandertrajecten. De dienstverlening van Morgens richt zich op verandermanagement, procesverbetering, digitale- en organisatietransitie en strategieontwikkeling en -executie. Met de toevoeging van Morgens verwacht Conclusion haar consultancy-dienstverlening aanmerkelijk te versterken, met name in de publieke sector.

Morgens is al twintig jaar actief in verander- en verbetertrajecten bij publieke organisaties in Nederland. Centraal in deze trajecten staat 'vooruitgangskracht': het ondersteunen van klanten bij de uitdagingen de nabije toekomst ('morgen' dus). Morgens heeft binnen de zorg, de overheid en het onderwijs naar eigen zeggen een groot track record opgebouwd en is voor veel organisaties in het publieke domein al jarenlang een belangrijke en betrouwbare partner. Met 65 medewerkers is Morgens actief in ziekenhuizen, GGZ, gemeenten, instellingen in de langdurige zorg en publieke gezondheid, de strafrechtketen en mbo-, hbo- en universitaire onderwijsinstellingen.

Intensief samenwerken

Petra van Zeeland, partner bij Morgens, stelt veel mogelijkheden te zien om binnen het ecosysteem van Conclusion intensief met andere bedrijven samen te werken om toegankelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid van en in het publieke domein te waarborgen. "Naast de wederzijdse versterking op inhoudelijk vlak, zien wij ook veel kansen voor onze medewerkers op het gebied van kennis, inspiratie en samenwerking.”

Bert Jan de Jongh, Director Business Transformation bij Conclusion, noemt Morgens een gevestigde speler met een goede reputatie binnen de zorg, overheid en het onderwijs. "De toevoeging van Morgens aan Conclusion zorgt ervoor dat we meer kennis en kunde in huis hebben om complexe business vraagstukken binnen de publieke sector op te lossen. Naast een mooie aanvulling qua dienstverlening, passen de bedrijven ook qua karakter bij elkaar. Vakmanschap en ondernemerschap staan hoog in het vaandel.”

SLTN Vierkant Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
IGEL - Cloud Expo BN start 27-11/7-12

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!