Witold Kepinski - 15 november 2022

Netcompany wint prestigieuze Britse IT-award

Netcompany wint prestigieuze Britse IT-award image

Netcompany heeft samen met het Department for Health and Social Care (DHSC) de 'Emerging Technology of the Year' Award gewonnen in de Technology Excellence Category tijdens de 2022 UK IT Industry Awards.

Deze erkenning is een bewijs en waardering voor de effectiviteit van de door Netcompany ontwikkelde technologie die is ontworpen voor de National Health Service (NHS) Covid Pass. Het weerspiegelt de vitale rol die de Covid Pass heeft gespeeld bij het veilig heropenen van de Britse samenleving. De dienst biedt een veilige en toegankelijke manier voor burgers om in het Verenigd Koninkrijk hun Covid-19 bewijs te laten zien, en ook in het buitenland hun vaccinatiestatus te tonen.

De dienst werd snel geleverd en ontworpen om modulair en wendbaar te zijn. "Dit is een fantastisch resultaat voor Netcompany en het Department for Health and Social Care," aldus Richard Davies, UK Country Manager Partner, Netcompany. "Deze prijs erkent onze expertise en toewijding aan het creëren van technologische oplossingen die het dagelijks leven van burgers verbeteren.  We zijn enorm trots op de NHS Covid Pass, die een cruciaal hulpmiddel is geweest bij het helpen heropenen van de samenleving."

Netcompany en DHSC wonnen niet alleen de categorie 'Emerging Technology of the Year' bij de UK IT Industry Awards, maar kregen ook een eervolle vermelding in de categorie 'Best Healthcare IT Project of the Year 2022' voor de Covid Pass.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!