Floris Hulshoff Pol - 15 november 2022

Microsoft Supply Chain Platform ziet het licht

Microsoft Supply Chain Platform ziet het licht image

Microsoft Supply Chain Platform is aangekondigd, dat organisaties helpt hun bestaande supply chain-investeringen te maximaliseren met een open benadering, waarbij het beste van Microsoft AI, samenwerking, low code, beveiliging en Software as a Service (SaaS)-applicaties wordt samengebracht in een composable platform. Dit meldt Charles Lamanna, Corporate Vice President, Business Applications & Platform, in een blog.

Lamanna: "Als onderdeel van het nieuwe Microsoft Supply Chain Platform kondigen we ook de preview van Microsoft Supply Chain Center aan . Het Supply Chain Center stelt klanten in staat om snel aan de slag te gaan met een kant-en-klaar "commandocentrum" dat native werkt met bestaande supply chain-gegevens en -applicaties."

Lamanna meldt verder: "Binnen Microsoft leveren we een breed scala aan mogelijkheden voor organisaties zoals Grupo Bimbo, Mercedes Benz en Tillamookom hun eigen supply chain-oplossingen op maat te bouwen. Met de aankondiging van vandaag maken we het klanten gemakkelijker om de volledige Microsoft Cloud te gebruiken om hun toeleveringsketen te verbeteren. Het Microsoft Supply Chain Platform biedt bouwstenen voor Microsoft Azure, Dynamics 365, Microsoft Teams en het Power Platform waarmee klanten mogelijkheden kunnen toepassen die aansluiten bij hun specifieke supply chain-behoeften. Met Dataverse kunnen klanten honderden dataconnectoren gebruiken om zichtbaarheid te krijgen en actie te ondernemen in hun hele toeleveringsketen. Het Power Platform maakt ook aangepaste workflows, gegevensrapportage en applicaties mogelijk die verbinding maken met bestaande Supply Chain-systemen."

Lees alle details hier.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!