Floris Hulshoff Pol - 25 november 2022

SkyKick lanceert Security Manager

SkyKick lanceert Security Manager image

SkyKick, leverancier van cloudautomatiserings- en beheersoftware voor informatietechnologieserviceproviders (ITSP's), heeft de release aangekondigd van Security Manager – de 4e toevoeging aan zijn groeiende suite van Applicaties voor cloudbeheer. Security Manager is speciaal gebouwd om IT-partners te helpen klanten in de cloud beter te beschermen en groei te versnellen door de kosten en complexiteit van het leveren van beveiligingsservices voor hun klanten te verminderen.

Terwijl MKB-bedrijven hun overstap naar de cloud voortzetten – versneld door de snelle acceptatie van werken op afstand als gevolg van COVID-19 – wordt beveiliging een steeds urgentere zorg voor klanten en hun IT-partners. Volgens de US Small Business Association vindt bijna 88% van de eigenaren van kleine bedrijven dat hun bedrijf kwetsbaar is voor een cyberaanval. Als gevolg hiervan beginnen ITSP's beveiligingsservices te bouwen om meer proactieve klantbescherming, hogere tevredenheid en hogere inkomsten te stimuleren.

ITSP's melden echter dat het beheer van beveiligingsgerelateerde workloads overweldigend kan zijn. Uit een recent rapport blijkt dat reactieve beveiligingstickets nu 21% uitmaken van de werklast van helpdeskteams, die toch al gestrest zijn vanwege personeelsbeperkingen en steeds groter wordende ticketvolumes. Een kleine ITSP van 10 personen die zich voornamelijk richt op MKB-relevante applicaties zoals Microsoft 365, zou wel 2500 uur per jaar kunnen besteden aan beveiligingstickets zoals MFA, phishing en Single Sign-on-authenticatie.

"We zijn verheugd om de branche opnieuw vooruit te helpen door het voor IT-serviceproviders gemakkelijk en krachtig te maken om Microsoft 365-beveiliging te beheren en te automatiseren", aldus SkyKick Co-CEO Todd Schwartz. “Veiligheid is duidelijk top-of-mind voor onze partners en zo veel van hun klanten. We hebben SkyKick Security Manager gemaakt als een applicatie die speciaal is gebouwd voor ITSP's om de beveiliging van duizenden potentiële beveiligingsproblemen voor Microsoft 365-services te vinden, op te lossen en te automatiseren. Dit opent de weg naar een meer succesvolle cloudbeveiligingspraktijk voor partners."

Security Manager is een krachtige applicatie voor partners om op efficiënte wijze cloudbeveiliging te leveren en er geld mee te verdienen in hun Microsoft 365-bedrijf. Met Security Manager kunnen partners eenvoudig risico's, kwetsbaarheden en kansen ontdekken bij alle klanten die onder beheer staan. Het zet miljoenen beveiligingssignalen om in bruikbare inzichten via één enkel venster. De applicatie stelt eerstelijns ITSP-ondersteuningspersoneel in staat om eenvoudig beveiligingsproblemen bij al hun klanten op te lossen. Security Manager biedt ook geavanceerde automatiseringsmogelijkheden voor partners om hun beveiligingspraktijken te bewaken, automatiseren en schalen.

IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!