Wouter Hoeffnagel - 02 december 2022

KnowBe4 maakt Mobile Learner App beschikbaar

KnowBe4 lanceert de nieuwe KnowBe4 Mobile Learner App. Met de app kunnen gebruikers overal hun security awareness en compliance trainen zonder extra kosten. De betrokkenheid van gebruikers neemt daardoor toe.

Nu een grote meerderheid van de wereldbevolking smartphones gebruikt, veroorzaakt mobiele training een revolutie in de manier waarop mensen leren. Met deze nieuwe app kunnen gebruikers hun security awareness en compliance training eenvoudig afronden op hun mobiele devices, waar ze altijd toegang tot hebben.

Security cultuur versterken

“De KnowBe4 Mobile Learner App is de eerste in zijn soort op het gebied van security awareness en compliance training en maakt het eenvoudiger dan ooit om gebruikers te trainen en de security culture van een organisatie te versterken”, zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Dankzij een naadloze gebruikerservaring kunnen IT- en security-teams met deze nieuwe app de betrokkenheid en het voltooiingspercentage van de vereiste trainingen verbeteren. Dit helpt gebruikers om security te associëren met hun persoonlijke apparaten, waardoor ze daar scherp op blijven. We stellen deze nieuwe mogelijkheden beschikbaar zonder extra kosten in rekening te brengen om onze klanten te ondersteunen op het gebied van security en human risk management.”

Op basis van abonnementsniveau biedt KnowBe4 100+ Mobile-First trainingsmodules aan die speciaal zijn ontworpen voor mobiele devices. De KnowBe4 Learner App ondersteunt push-notificaties voor op maat gemaakte aankondigingen, updates en nieuwsbrieven van KnowBe4. De app is beschikbaar voor iOS en Android en is gratis voor alle KnowBe4-klanten met een KnowBe4 training platform-abonnement. Meer informatie is hier beschikbaar.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!