Wouter Hoeffnagel - 28 december 2022

Solitee neemt Elite Automatisering over

Solitee neemt Elite Automatisering over image

IT-makelaar Solitee neemt per 1 januari 2023 Elite Automatisering over. Met deze overname breidt Solitee haar activiteiten uit naar de zorgsector.

Elite Automatisering is opgericht in 1994 en gespecialiseerd in het aanbieden van een compleet spectrum aan IT-hardware, software en aanvullende diensten in de zorgsector en grootzakelijke markt. Vanuit het kantoor in Amersfoort biedt Elite Automatisering volledige ondersteuning voor ziekenhuizen, zorginstellingen, zorgverzekeraars en groot zakelijke klanten.

Alle medewerkers behouden hun baan

Per 1 januari 2023 verhuist Elite Automatisering naar de locatie van Solitee. Alle medewerkers van Elite Automatisering behouden hierbij hun baan. De overname maakt het mogelijk de klanten van Solitee alsmede Elite Automatisering in de toekomst beter te ondersteunen met IT-producten, oplossingen en diensten. Daarnaast brengt de samenwerking nieuwe doorgroeimogelijkheden voor alle medewerkers.

Door de overname bedient Solitee naast de grootzakelijke markt, publieke Nationale en International sector ook de zorgsector over de volledige breedte van het spectrum met een gezamenlijke omzet van meer dan 50 miljoen euro.

“Ik ben bijzonder trots dat Elite Automatisering zich bij Solitee wil aansluiten”, aldus Roy de Vink, Managing Director van Solitee. “Elite Automatisering lijkt enorm veel op Solitee. Zowel qua diensten die ze levert, als de bedrijfscultuur. Wij hebben beide de missie om onze klanten te begeleiden en te ontzorgen in het complexe IT-landschap."


Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!