Floris Hulshoff Pol - 05 januari 2023

Dell Technologies introduceert 6K-monitor met IPS Black-technologie

Dell Technologies introduceert 6K-monitor met IPS Black-technologie image

Dell Technologies introduceert tijdens de CES 2023 in Las Vegas een 6K-resolutie monitor met IPS Black-paneeltechnologie voor een hoger contrast en diepere zwarttinten, een ware gamechanger op display-gebied. De Dell UltraSharp 32 6K Monitor (U3224KB) is volledig compatibel met zowel Windows- als Mac-besturingssystemen en legt de lat hoger dankzij de verbluffende 6K-resolutie en de VESA DisplayHDR 600-technologie. Zo genieten professionals voor wie elke pixel telt van uitzonderlijke details en een optimale scherpte en kleurnauwkeurigheid.

Met meer pixels op 6K-resolutie in vergelijking met 4K zorgt de nieuwe UltraSharp 32 6K-monitor ervoor dat gegevens en afbeeldingen nog duidelijker en gedetailleerder worden weergegeven.

De UltraSharp 32 6K-monitor is volgens Dell ook ideaal voor gebruikers die hoge eisen stellen aan videoconferenties, en biedt hoge prestaties bij weinig licht. Hij beschikt over een ingebouwde dual gain HDR 4K-webcam en biedt automatische framing, lichtaanpassingen plus verbeterde helderheid, automatische SafeShutter, een microfoon met echo-onderdrukking en dubbele 14W-luidsprekers voor een intelligente en veiligere samenwerkingservaring.

De geïntegreerde pop-outfunctie aan de voorkant biedt een eenvoudige intuïtieve toegang tot poorten zodat accessoires en apparaten gemakkelijk kunnen worden aangesloten. Op die manier blijft de werkplek netjes en is er minder gedoe met kabels. De DisplayPort 2.1 zorgt voor een naadloze beeldoverdracht zonder compressie. Tot slot levert Thunderbolt-connectiviteit in combinatie met Extended Power Range tot 140W vermogen, voor het opladen en aansluiten van krachtigere werkstations.

Een powerhouse voor betere productiviteit
Voor creatievelingen en zakelijke gebruikers die geen 6K-resolutie nodig hebben, introduceert Dell Technologies twee nieuwe UltraSharp-monitoren om aan de dagelijkse behoeften voldoen.

Op de Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3423WE), een gebogen WQHD-monitor met IPS Black-technologie, kan content van twee pc’s worden aangesloten en weergegeven met behulp van Picture-by-Picture (PBP)- en Picture-in-Picture (PIP)-functies. De geïntegreerde dubbele 5W-luidsprekers zorgen voor heldere audio.

De Dell UltraSharp 43 4K USB-C Hub Monitor (U4323QE) is een krachtige monitor die focust op productiviteit en samenwerking. Zo kan één pc op de monitor worden aangesloten en kan die monitor worden opgesplitst in meerdere (maximaal vier) schermen. Bovendien kan men maximaal vier verschillende pc's op de monitor aansluiten, de content van alle vier pc’s bekijken en tussen de pc’s schakelen met behulp van KVM.

Duurzaamheid
Om trouw te blijven aan Dell’s missie en de doelstellingen voor 2030 te bereiken, focust het bedrijf bij het ontwerpen van de monitoren op drie aspecten: 1) de inhoud van de verpakking, 2) de verpakking en 3) de etikettering, die milieuvriendelijk moet zijn. Deze monitoren bevatten tot 85% post-consument gerecycled plastic en tot 90% gerecycled aluminium. Ze worden geleverd in geselecteerde verpakkingsonderdelen die tot 90% uit gerecyclede materialen bestaan. Dell levert voortdurend inspanningen om zijn ENERGY STAR-, EPEAT- en TCO-Edge-certificering te behouden zo meldt het tech bedrijf.

Innovatieve accessoires voor maximale samenwerking
Dell introduceert tevens een Zoom-gecertificeerde collaboration-keyboard, het Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900). Het slanke ontwerp is voorzien van speciale touch-bediening zodat Zoom-gesprekken eenvoudig kunnen worden gevoerd. Het is mogelijk de microfoon te dempen en uit te schakelen, te schakelen tussen ‘beeld’ en ‘geen beeld’, het scherm te delen en eenvoudig het chatvenster te openen. Ook heeft het functies zoals slimme achtergrondverlichting met nabijheidsdetectie en 15 programmeerbare toetsen. Dankzij de USB-C-snellaadtechnologie kan het apparaat in één minuut worden opgeladen voor een hele dag gebruik. Met een volledige laadbeurt kan het keyboard 20 dagen worden gebruikt.

Duurzaamheid
Om trouw te blijven aan Dell’s missie en de doelstellingen voor 2030 te bereiken, focust het bedrijf bij het ontwerpen van de monitoren op drie aspecten: 1) de inhoud van de verpakking, 2) de verpakking en 3) de etikettering, die milieuvriendelijk moet zijn. Deze monitoren bevatten tot 85% post-consument gerecycled plastic en tot 90% gerecycled aluminium9. Ze worden geleverd in geselecteerde verpakkingsonderdelen die tot 90% uit gerecyclede materialen bestaan. Dell levert voortdurend inspanningen om zijn ENERGY STAR-, EPEAT- en TCO-Edge-certificering te behouden.

Innovatieve accessoires voor maximale samenwerking
Dell introduceert tevens ‘s werelds eerste Zoom-gecertificeerde collaboration-keyboard, het Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900). Het slanke ontwerp is voorzien van speciale touch-bediening zodat Zoom-gesprekken eenvoudig kunnen worden gevoerd. Het is mogelijk de microfoon te dempen en uit te schakelen, te schakelen tussen ‘beeld’ en ‘geen beeld’, het scherm te delen en eenvoudig het chatvenster te openen. Ook heeft het functies zoals slimme achtergrondverlichting met nabijheidsdetectie en 15 programmeerbare toetsen. Dankzij de USB-C-snellaadtechnologie kan het apparaat in één minuut worden opgeladen voor een hele dag gebruik. Met een volledige laadbeurt kan het keyboard 20 dagen worden gebruikt.

Beschikbaarheid

  • De Dell UltraSharp 32 6K Monitor (U3224KB) is verkrijgbaar vanaf de eerste helft van 2023
  • De Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3423WE) is verkrijgbaar vanaf 31 januari 2023
  • De Dell UltraSharp 43 4K USB-C Hub Monitor (U4323QE) is verkrijgbaar vanaf 31 januari 2023
  • Het Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900) en de Dell Premier Rechargeable Mouse (MS900) zijn verkrijgbaar vanaf 31 januari 2023 (of als bundel vanaf 23 maart 2023)
Gartner BW start 5 juli tm 4 nov 2023 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BW gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!