Floris Hulshoff Pol - 03 februari 2023

Dutch IT Channel Awards: nog twee weken om te stemmen!

Dutch IT Channel Awards: nog twee weken om te stemmen! image

Voor de achtste editie van de Dutch IT Channel Awards kan tot en met 17 februari 2023 worden gestemd op honderdtwintig genomineerden in 24 verschillende categorieën op dutchitawards.nl/stemmen. De felbegeerde Awards worden op 16 maart in Studio21 te Hilversum tijdens een spectaculaire show in Hollywood stijl uitgereikt.

Breng ook uw stem uit op: www.dutchitawards.nl/stemmen

In de zomer van 2022 zijn de nominatiecategorieën voor de Dutch IT Channel Awards bekend gemaakt. Witold Kepinski, Director Content en Editor in Chief van Dutch IT Channel: “Sindsdien hebben vele hun favoriete VAR, MKB-reseller, service provider, distributeur, vendor en/of toonaangevende personen uit de Nederlandse IT business genomineerd. De jury heeft uit de vele honderden inzendingen een definitieve lijst van genomineerden per categorie samengesteld. Deze genomineerden krijgen de komende tijd volop aandacht, zoals online op de websites, op social media en in het Dutch IT Channel Magazine dat in januari 2023 verschijnt met daarin alle genomineerden en nieuws over het gala. Naast de genomineerden in diverse categorieën waarop gestemd kan worden, wordt er op 16 maart ook een Editors' Choice Award uitgereikt door de redactie van Dutch IT-channel gekozen.”

Goed Doel

Elk jaar ondersteunt de organisatie van de Dutch IT Channel Awards een goed doel in het kader van maatschappelijk ondernemen (MVO). Frans Vertregt, Managing Director Dutch IT Channel: “Dit jaar ondersteunen we de Stichting Ambulance Wens dat door Dutch IT Channel is geadopteerd als goed doel voor de achtste editie van het prestigieuze Awards Gala. Stichting Ambulance Wens vervult sinds 2007 de laatste wens van niet meer mobiele patiënten die niet lang meer te leven hebben. Dat gebeurt met acht speciaal voor dit doel ontworpen ambulances en met de hulp van 270 medisch geschoolde vrijwilligers. In 15 jaar tijd werden er in totaal ongeveer 18.500 wensen vervuld. Dit is voor de betrokken patiënten en hun omgeving vaak van onschatbare waarde.’

Lees HIER meer over Stichting Ambulance Wens en maak ook het verschil. Wilt u een donatie doen of meer informatie? Neem dan contact op met Frans Vertregt: 06-10946545 of f.vetregt@dutchitchannel.nl

Stemmen

Dutch IT Channel wil graag iedereen bedanken die een nominatie heeft ingediend. Vele partijen in de ICT-branche spelen een cruciale rol in de digitalisering, de cyberbestendigheid en bij het maatschappelijk-economisch succes van Nederland. Dat viert Dutch IT Channel elke jaar met een award uitreiking onder het motto 'Let’s celebrate the channel'.

Breng ook uw stem uit op: www.dutchitawards.nl/stemmen

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!