Redactie - 10 februari 2023

Lenovo en WEKA werken samen rond AI en hybride cloud-databeheer

Lenovo en WEKA werken samen rond AI en hybride cloud-databeheer image

Lenovo en WEKA een nieuwe wereldwijde overeenkomst aangekondigd die gericht is op het aanbieden van oplossingen voor de volgende generatie datamanagement-architecturen en prestatie-intensieve workloads voor levering in meer dan 160 markten wereldwijd.

Deze uitgebreide oplossingen zullen kunstmatige intelligentie en analytics versnellen voor high-performance workloads, waaronder financiële-, genomics-, life science-, media- en entertainment-toepassingen over de hele wereld door het versnellen van de tijd tot inzichten terwijl de bijbehorende kosten worden verlaagd.

Moderne oplossingen voor databeheer moeten volgens de twee partijen betrouwbaar zijn, de beveiliging verbeteren en voldoen aan de prestatie- en schaalbaarheidsvereisten van de volgende generatie workloads. Als onderdeel van Lenovo's groeiende investeringen en momentum op het gebied van databeheer, combineert Lenovo de ultra-high-performance, hybride cloud-databeheersoftware van WEKA met de Lenovo ThinkSystem-servers om een uitzonderlijk krachtige, high-performance en schaalbare datamanagementoplossing voor AI en data analytics te leveren.

De nieuwe ThinkSystem SDS Ready Nodes met WEKA Data Platform software bieden de ruimste configuratiemogelijkheden in de industrie, waarbij klanten kunnen kiezen uit de nieuwste generaties Intel- en AMD-processoren, NVIDIA GPU's, NVMe-schijven en snelle netwerkselecties. Gevalideerde WEKA Ready Node systemen kunnen snel worden ingezet voor alle scale-out workloads, wat de inzet vereenvoudigt en risico's uitsluit, resulterend in een snellere productietijd.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!