Wouter Hoeffnagel - 15 februari 2023

Spaarne Gasthuis kiest SLTN als outsourcing partner

Spaarne Gasthuis kiest SLTN als outsourcing partner image

Het Spaarne Gasthuis is een topklinisch ziekenhuis, met drie locaties in Hoofddorp en Haarlem waar circa 4.000 medewerkers werken. In 2021 is het Spaarne Gasthuis op zoek gegaan naar een deskundige ICT-partner gespecialiseerd in de zorgsector voor de realisatie van haar cloudstrategie. Na een uitgebreid marktonderzoek en selectietraject kiest het Spaarne Gasthuis voor SLTN als outsourcing partner.
 
Met de onderlinge partnerrelatie en cloudstrategie realiseert het Spaarne Gasthuis een wendbaar fundament waarmee het snel en flexibel kan inspringen op toekomstige zorginnovaties. Focus op ICT-regievoering, slagkracht en het verlagen van de beheerlast voor de ICT-organisatie voeren daarmee de boventoon.

Veilig, flexibel en modern ICT-fundament

Pieter Wickel, Operationeel Manager IZT Spaarne Gasthuis: “Een veilig, flexibel en modern ICT-fundament is essentieel om de noodzakelijke digitalisering binnen het ziekenhuis te faciliteren. SLTN geeft hier met haar Ideale ZorgCloud en -Security dienstverlening optimaal invulling aan. We zochten een betrouwbare partner waarmee we samen onze dienstverlening richting onze cliënten en medewerkers konden verbeteren en waarborgen. Deze hebben wij in SLTN gevonden”
 
De dienstverlening van SLTN bestaat uit:

  • Uw Ideale ZorgCloud; een hybride software defined clouddienst voor applicaties;
  • Uw Ideale ZorgSecurity; uitgebreide securitydiensten waaronder kwetsbaarheden management, Security Incident Event Monitoring en NEN7510 controls;
  • Uw Ideale ZorgWerkplek; beheer van de centrale virtuele werkplekomgeving;
  • Database- en storagebeheer;
  • 2e lijn servicedesk en service integratie (SPOC).

'Wij kijken uit naar een langdurig partnership'

Chris Liebregts, Sectordirecteur Zorg SLTN: “Wij zijn trots om door het Spaarne Gasthuis gekozen te worden als partner voor de realisatie van haar cloud transitie en transformatie. Een belangrijk fundament voor een betrouwbaar, veilig en flexibel ICT-platform ter ondersteuning van de zorgprocessen. Dit is cruciaal voor het ziekenhuis, een 7x24 uur opererende organisatie waar de zorg voor patiënten altijd door moet kunnen gaan. Ons portfolio en de ervaring in de zorg sluiten goed aan bij de vraagstukken van het Spaarne Gasthuis - nu en in de toekomst. Wij kijken uit naar een langdurig partnership.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!