Floris Hulshoff Pol - 14 maart 2023

Glaspoort en Siers Groep bundelen krachten rond glasvezel

Glaspoort en Siers Groep bundelen krachten rond glasvezel image

Glaspoort, bouwer en beheerder van glasvezelnetwerken en de Siers Groep, bundelen hun krachten om bedrijven in het noorden en oosten van Nederland versneld aan te sluiten op glasvezel. Deze samenwerking is gebaseerd op een gemeenschappelijke werkwijze gericht op lokale ondernemers en medewerkers.

Siers Groep heeft veel ervaring met het aanleggen van glasvezelprojecten in Nederland en Duitsland. Het bedrijf stuurt haar projecten aan met eigen mensen. Dit zorgt voor een hoog kwaliteitsniveau en een persoonlijke aanpak. Glaspoort is gespecialiseerd in het leveren van duurzaam internet via glasvezel aan consumenten en bedrijven, waarbij de focus ligt op de betrouwbaarheid en snelheid van de internetverbinding.

Martin Wanschers, COO Glaspoort, over de samenwerking: "Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Siers Groep. Samen kunnen we ondernemers in het noorden en oosten van Nederland versneld voorzien van een hoogwaardige internetverbinding. Zo kunnen zij blijven groeien en innoveren."

Peter Telgenkamp, Commercieel Directeur bij de Siers Groep: “Met Glaspoort hebben wij er een nieuwe gewaardeerde opdrachtgever bij. Vanaf het eerste moment met Martin en Omar hebben wij het gevoel dat er een klik is tussen zowel ons als personen maar ook als bedrijven. Dat maakt dat wij met vol vertrouwen uitkijken naar de samenwerking!”

De samenwerking tussen Glaspoort en Siers Groep gaat direct van start. Beide bedrijven kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023 Open Line BW 06-06 tm 13-06-2023
Pax8 BN/BW 29-05 tm 18-06-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!