Witold Kepinski - 23 maart 2023

SLTN behaalt certificering rond Microsoft Azure Virtual Desktop

SLTN behaalt certificering rond Microsoft Azure Virtual Desktop image

SLTN heeft op 1 maart j.l. de certificering behaald op de geavanceerde specialisatie “Microsoft Azure Virtual Desktop”. Met deze certificering bevestigt Microsoft dat SLTN voldoet aan de strenge eisen, diepgaande kennis en ruime ervaring op het gebied van virtuele desktopinfrastructuren op Azure.

SLTN was al in het bezit van 4 van de 6 te behalen Solution Provider statussen. Met het behalen van “Advanced Specialization voor Azure Virtual Desktop”, laat SLTN zien dat haar manier van werken wordt erkend door externe auditors.

In een acht uur durende audit heeft een extern auditbureau grondig gekeken naar de wijze waarop SLTN haar Azure Virtual Desktop ontwerp-, inrichting-, implementatie- en beheeractiviteiten uitvoert. Vooral de wijze waarop SLTN de processen voor het creëren en beheren van Azure-omgevingen van haar klanten heeft geautomatiseerd, maakte indruk op de auditors.

Eugene Tuijnman, CEO SLTN: “Team SLTN blijft haar kennis verdiepen en is hard op weg naar het behalen van de volgende status: Azure Expert MSP. Daarmee heeft SLTN alle Solution Provider statussen in huis om aan te tonen dat zij haar klanten in de volle breedte kan helpen, zowel in de public als in de private Cloud en daar zijn we enorm trots op!”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!