Martijn Kregting - 28 maart 2023

Broad Horizon verder onder de naam The Digital Neighborhood

Broad Horizon verder onder de naam The Digital Neighborhood image

De Broad Horizon groep gaat verder onder de naam The Digital Neighborhood. Deze rebranding sluit volgens de organisatie aan op de groeistrategie van de groep. Het wil zich hiermee positioneren als dé community voor expertise op het gebied van de cloud en de oplossingen van Microsoft in het bijzonder.

The Digital Neighborhood is een groeiende gemeenschap van elf zelfstandig opererende technologiebedrijven met in totaal 1.250 werknemers. De nauwe samenwerking in de groep helpt organisaties in de Benelux, Duitsland en Scandinavië uit de expertise van elk bedrijf in de gemeenschap te putten, aldus een persbericht van The Digital Neighborhood. De nieuwe merkidentiteit maakt duidelijker waar het samenwerkingsverband voor staat aan klanten, nieuw talent en toekomstige overnamepartijen.

Groeiambities

De Broad Horizon groep werd in 2012 opgericht en bedient momenteel 2.300 klanten. In de afgelopen drie jaar zag het zijn omzet verdrievoudigen. The Digital Neighborhood heeft de ambitie om verder groeien tot één van de sterkste technologieconcerns van Noord-Europa. De nieuwe merkidentiteit sluit beter aan op de waardepropositie: een digitale community met diepgaande technische kennis en een focus op cloud infrastructuur, cybersecurity, cloud consultancy & development, oplossingen voor bedrijfsapplicaties, data science en business intelligence.

De bedrijven die deel uitmaken van The Digital Neighborhood zijn True, DMP, Pink Elephant, Cmotions, Focus Enterprise Solutions, GAC, Delegate, Projectum, 2Foqus, Sulava en Iquality. Deze zelfstandig opererende bedrijven werken naadloos samen in zeven landen en delen dezelfde aanpak. Ze helpen klanten om geavanceerde technologie te implementeren en hun digitale ambities te realiseren.

The Digital Neighborhood stelt een vooraanstaande partner van Microsoft voor de Noord-Europese markt te zijn. Het bedrijf beschikt over diepgaande inhoudelijke kennis van het complete ecosysteem van Microsoft. Één van de bedrijven in The Digital Neighborhood is Inner Circle-partner van Microsoft. Zes bedrijven zitten in de partneradviesraad. Verder heeft de community negen Microsoft-specialisaties, tien Microsoft Most Valuable Professionals (MVP’s) en een FastTrack Recognized Solution Architect (Power Platform). The Digital Neighborhood is daarnaast een Global Enterprise Skills Initiative (ESI)-partner en Security & Manageability Elite Partner (Engineering Program) van Microsoft.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!