Witold Kepinski - 30 maart 2023

Poly, Teradici en HyperX worden onderdeel HP Amplify partner programma

Tijdens de HP Amplify Partner Conference 2023 in Chicago heeft HP verschillende nieuwe partnervoordelen en programmaverbeteringen aangekondigd die gericht zijn op het stimuleren van meer flexibiliteit, vereenvoudiging, groei en samenwerking. Vanaf 1 november 2023 (fiscaal 2024) zullen alle HP-producten, -oplossingen en -distributie in het uitgebreide portfolio van HP worden geïntegreerd in het HP Amplify-programma, waardoor één wereldwijd platform ontstaat als basis voor partnerbetrokkenheid.

Poly, Teradici en HyperX worden onderdeel HP Amplify partner programma image

"Het HP Amplify-programma is het eerste in de branche dat partners beloont voor prestaties, mogelijkheden en samenwerking en we kijken ernaar uit om ons evoluerende en uitbreidende portfolio vanaf ons nieuwe fiscale jaar te integreren in het Amplify Partner Program", aldus Kobi Elbaz, General Manager , HP Global Channel-organisatie. "Amplify zal blijven dienen als de basis voor partnerbetrokkenheid en we zullen het programma blijven verbeteren op basis van de evolutie van ons portfolio, veranderende marktdynamiek en vooral partnerfeedback."

More for More-voordeel- en compensatieprogramma en Fast Lane-proces

HP onthulde ook twee nieuwe elementen in het HP Amplify-programma, waaronder het More for More-voordeel- en compensatieprogramma en het Fast Lane-proces voor het gezamenlijk genereren van vraag. De More for More-verbetering is gericht op het stimuleren van de verkoop in het hele HP-portfolio en het leveren van een uitstekende en complete klantervaring.

Het nieuwe Fast Lane-proces voor het genereren van gezamenlijke vraag vereenvoudigt de terugbetaling van marketingontwikkelingsfondsen via een geautomatiseerd proces voor claims en betalingen, waardoor de doorlooptijd en algehele ervaring voor in aanmerking komende partners aanzienlijk worden verbeterd. Zowel de More for More- als de Fast Lane-elementen zullen worden ingezet in het Amplify-partnerprogramma in het nieuwe fiscale jaar van HP, 1 november 2023.

HP Amplify Impact beloont partners belonen voor investeringen in duurzame impact

HP Amplify Impact vertegenwoordigt een beoordelings-, hulpbron- en trainingsprogramma voor partners dat uitsluitend is gericht op duurzame impact. Om het ambitieuze doel van het bedrijf om tegen 2025 ten minste 50 procent van de Amplify-partners in te schrijven bij Amplify Impact te helpen realiseren, heeft HP een nieuwe manier aangekondigd voor deelnemende partners om Amplify Impact-deelname te benutten om in aanmerking te komen.

Vanaf mei 2023 verdienen gekwalificeerde partners die 3-sterren erkenning krijgen een punt om in aanmerking te komen voor Power en Power Services.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!