Martijn Kregting - 11 april 2023

GNX versterkt management met CFO Joe Dufresne

GNX breidt haar management team uit met Joe DuFresne als CFO. GNX is een carrier-neutrale leverancier van wereldwijde connectiviteitsdiensten als global internet, private point-to-point verbindingen en cloud integratie. DuFresne zal vanuit New York deel uitmaken van het executive team van GNX.

GNX versterkt management met CFO Joe Dufresne image

Joe DuFresne, CFO van GNX.


De CFO brengt meer dan 20 jaar ervaring in de telecomsector mee, zowel bij operationele bedrijven als in investment banking. Hij bekleedde eerder leidinggevende posities bij Internap Corporation (INAP) en Broad Valley Micro Fiber Networks. Ook was hij meer dan 10 jaar actief als investment banker in de telecommunicatiesector.

Als bankier realiseerde DuFresne meer dan 25 miljard dollar aan schuldfinancieringen, aandelentransacties en fusies & overnames in de VS, Europa en Japan. DuFresne bekleedde senior posities bij UBS, Oppenheimer & Co. en Deutsche Bank Securities.

GNX-oprichters Rutger Bevaart en Rick Mur hebben volgens DuFresne samen met de rest van het team een bedrijf gebouwd dat datacommunicatiediensten levert aan internationale bedrijven over de gehele wereld, met het LARA-platform als kern. "De investering van Lexar Partners in januari onderstreept de waarde van het bedrijf. Er ligt een geweldige kans in de markt om klanten met de juiste diensten en een hoge mate van servicekwaliteit te ondersteunen en ik kijk ernaar uit om GNX te begeleiden in haar verdere groei, een fantastisch team op te bouwen hier in New York en om de wereldwijde financiële organisatie te leiden."

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!