Martijn Kregting - 13 april 2023

Klippa lanceert partnerprogramma voor slimme documentverwerking

Klippa introduceert het Klippa Partner Netwerk. Dit partnerprogramma is ontwikkeld om de samenwerking te bevorderen tussen Klippa en bedrijven die software leveren voor het digitaliseren van bedrijfsprocessen, zoals boekhoudprogramma’s, iPaaS, Low-Code en RPA platformen.

Klippa lanceert partnerprogramma voor slimme documentverwerking image

"We zijn blij om dit programma te lanceren en onze partners te ondersteunen bij het versterken van hun bedrijf", stelt Yeelen Knegtering, CEO van Klippa. "We geloven dat dit de weg vrijmaakt voor succesvolle samenwerkingen en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor onze klanten."

Klippa wil met het partnerprogramma tegemoetkomen aan groeiende vraag vanuit hun klanten en andere ondernemingen om koppelingen te leggen met nieuwe of bestaande systemen. Daarnaast is er een grote vraag van softwareontwikkelaars die de document scanning functionaliteiten van Klippa willen inzetten in de automatiseringstrajecten van hun klanten.

Drie partnermogelijkheden

Het Klippa Partner Netwerk biedt drie partnermogelijkheden:

  1. Business Partners leveren Klippa’s Intelligent Document Processing (IDP) oplossingen en -diensten aan hun klanten. Ze zijn verantwoordelijk voor het adviseren, doorverkopen en ondersteunen van Klippa’s oplossingen op alle bedrijfsniveaus.
  2. Technology Partners integreren Klippa’s technologie naadloos in hun eigen oplossingen, wat resulteert in documentautomatisering op schaal en met meer waarde voor klanten.
  3. Implementation Partners hebben de mogelijkheid om samen te werken met Klippa's team om ervoor te zorgen dat hun klanten met succes Klippa-oplossingen implementeren en hun gewenste resultaten bereiken.

"Het Klippa Partner Netwerk is ontworpen om onze partners te helpen hun bedrijf te versterken en hen toegang te bieden tot nieuwe markten", legt Tom Oudhuis, Head of Partnerships bij Klippa uit. "Door samen te werken, kunnen we klanten voorzien van de best mogelijke oplossingen en waarde bieden aan onze partners."

Klippa werd in 2015 opgericht in Groningen en heeft inmiddels 80+ professionals in dienst, in Groningen, Amsterdam, Hamburg en Brasov. De scale-up werkt aan digitalisering en automatisering van omslachtige documentstromen middels technologieën zoals machine learning en OCR.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!