Martijn Kregting - 13 april 2023

SAP-specialist Aiden neemt Belgische Vigor over

SAP- en Mendix-specialist Aiden heeft de Belgische SAP Business One-specialist Vigor overgenomen. Daarmee voegt de managed services-aanbieder voor het middensegment een tweede Belgische SAP-specialist aan de groep toe. In januari ging het om S/4HANA-partij Nessi.

SAP-specialist Aiden neemt Belgische Vigor over image

Met de toevoeging van Vigor telt de Belgische tak nu ruim 50 medewerkers. Aiden stelt nu verder te bouwen aan een sterke SAP-organisatie die de middenmarkt op een persoonlijke manier voorziet van een breed portfolio SAP-oplossingen en managed services.

Samen verder investeren

“De keuze om ons bij Aiden aan te sluiten is een natuurlijke stap”, zegt Vigor-oprichter Jeroen Swanborn. “Om zowel voor de markt als medewerkers interessant te blijven moet je simpelweg meegroeien. Als onderdeel van een grotere organisatie worden we niet alleen aantrekkelijker voor deze partijen, maar kunnen we ook samen verder investeren in kennis in het snel evoluerende SAP-portfolio en een one-stop-shop vormen voor de klanten in de Benelux.”

De oplossingen van Vigor worden gebruikt door ruim 90 mkb-partijen in België. Ook heeft Vigor een specifiek aanbod voor de professionele dienstverlening en biedt het voor Professional Services en de bouwsector SAP Business One in combinatie met Mari Project aan. Jeroen Swanborn krijgt binnen de Belgische organisatie van Aiden de rol van Business Unit Director voor SAP Business One.

Kris Deroo, voormalig directeur van Nessi, is Managing Director en daarnaast als Business Unit Director verantwoordelijk voor de S/4HANA-activiteiten van Aiden in België. Deroo streeft ernaar de Belgische organisatie verder uit te bouwen door middel van meer acquisities en organische groei. De lokale benadering van de verschillende vestigingen blijft echter een belangrijk speerpunt.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!