Witold Kepinski - 17 april 2023

IBM biedt nieuwe incentives in Partner Plus programma

IBM heeft het nieuwe incentiveprogramma uitgerold dat in lijn loopt met het nieuwe IBM Partner Plus Program.

IBM biedt nieuwe incentives in Partner Plus programma image

De implementatie van de nieuwe incentives komt nadat IBM zijn PartnerWorld programma heeft vervangen door het nieuwe Partner Plus Program.

IBM ecosysteem general manager Kate Woolley belicht in een blog de volgende fase van het nieuwe programma. "De afgelopen drie maanden waren transformerend voor het IBM Ecosystem. Onze investering in het ecosysteem is dieper dan ooit tevoren, en het momentum versnelt bij alle soorten partners naarmate ze blijven opschalen en innoveren. Dit toont hun toewijding aan klanten, diepgaande expertise en honger om met ons samen te werken en te co-creëren. Dankzij elk van onze partners en de vele IBM-ers die met hen samenwerken, hebben we ongelooflijke dingen bereikt."

Woolley meldt verder: "Deze maand lanceren we nieuwe onderdelen van ons programma. Op basis van feedback van partners hebben we een eenvoudige incentive-stack gecreëerd voor software en infrastructuur die de transparantie en voorspelbaarheid maximaliseert. Het biedt een duidelijk zicht op hoe de zakelijke beslissingen van een partner de stimulansen die ze ontvangen beïnvloeden, inclusief hoe de stimulansen en geschiktheid kunnen worden gemaximaliseerd. Partners kunnen vanaf de eerste dag dat ze lid worden als IBM-partner beginnen te verdienen in het nieuwe incentiveprogramma, waardoor het gemakkelijker dan ooit wordt om hun groei op te schalen. Partners kunnen ook het nieuwe programma-aanbod maximaliseren via de nieuwe Value Seller Tool, die vooraf kortingen biedt op infrastructuur en services."

"Partner Plus heeft niet alleen een bestaand partnerprogramma uitgebreid en vereenvoudigd; het is een belangrijke verandering in de manier waarop we samenwerken", aldus Woolley.

Lees meer in de IBM blog.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!