Witold Kepinski - 26 april 2023

Sysdig runtime-inzichten voor ServiceNow Container Vulnerability Response

Sysdig, speler in cloudbeveiliging aangedreven door runtime-inzichten, heeft een integratie aangekondigd met ServiceNow Container Vulnerability Response (CVR), waardoor runtime-inzichten worden geboden om kwetsbaarheden voor ServiceNow-gebruikers te prioriteren.

Sysdig runtime-inzichten voor ServiceNow Container Vulnerability Response image

De ServiceNow CVR applicatie groepeert containerkwetsbaarheden om teams in staat te stellen sneller te triage en te herstellen. Met deze integratie kunnen ServiceNow-gebruikers verder triage met Sysdig door prioriteit te geven aan wat actief is tijdens runtime en zich daarom te concentreren op problemen die het grootste risico vormen.

De cloud heeft volgens de twee partners de anatomie en aard van moderne applicaties, IT-infrastructuren en betrokken processen fundamenteel veranderd. Het creëert een dynamisch en groeiend aanvalsoppervlak van onderling afhankelijke cloudworkloads, services en identiteiten. Teams worden vaak overweldigd door een eindeloze lijst met kwetsbaarheden en zoeken naar manieren om kwetsbaarheidsbeheer efficiënter te maken. Gartner stelt in de Market Guide for Cloud-Native Application Protection Platforms (CNAPP): "Omdat beveiliging vaak wordt gezien als een obstakel voor ontwikkelaars, is het absoluut cruciaal om prioriteit te geven aan geïdentificeerde risico's en voldoende context te bieden voor de ontwikkelaar om deze te herstellen."

Sysdig meldt een alomvattende benadering gekozen van de beveiliging van het cloud-native Application Protection Platform (CNAPP) door alles wat het doet te baseren op zijn runtime-inzichten. Het bedrijf richt zich op het beschermen van de gehele softwarelevenscyclus. Shift alleen laten is niet genoeg, omdat het onmogelijk is om je te beschermen tegen elke onbekende dreiging, aldus Sysdig. 

Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!