Witold Kepinski - 01 mei 2023

Hightech ICT versterkt het team met een ervaren Raad van Advies

Hightech ICT heeft per 1 april 2023 het team versterkt met een ervaren Raad van Advies (RvA). De RvA bestaat uit Hen Snackers, Erwin van den Bosch en Frank Dijkstra. Met deze RvA versterkt Hightech ICT zich met een breed en complementair team, dat veel ervaring heeft in de belangrijkste sectoren waarin Hightech ICT actief is.

Hightech ICT versterkt het team met een ervaren Raad van Advies image

Hightech ICT is een onafhankelijk en strategisch partner voor full cycle development, maatwerk softwareontwikkeling en consultancy dienstverlening voor grote en middelgrote bedrijven in hightech bedrijfstakken. Organisaties als Vodafone, Telenet, Tele2, SPS, ASML, en Philips maken gebruik van het technologisch vakmanschap van Hightech ICT.

“Elke dag streven naar het beste resultaat met innovatieve oplossingen vraagt op alle fronten om het uitdagen van de status quo. De Raad van Advies denkt mee, adviseert en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de directie van Hightech ICT. Ik ben dan ook zeer verheugd met de komst van Erwin, Hen en Frank,” aldus Peter-Paul Verhoef, CEO van Hightech ICT.

Hen Snackers heeft een indrukwekkende staat van dienst als voormalig CEO en COO bij bedrijven als Ordina en QNH Consulting. Hij brengt veel kennis en ervaring mee op het gebied van digitalisering, IT-strategie en -innovatie.

Erwin van den Bosch is een ervaren CFO met een track record in de software- en consultingmarkt bij QNH Consulting, Young Colfiled en Ordina. Hij beschikt over jarenlange ervaring en een groot netwerk in de hightechindustrie.

Frank Dijkstra is advocaat en ondernemer en actief betrokken bij investeringsmaatschappij Riverdam. Riverdam is een investeringsmaatschappij die investeert in winstgevende Nederlandse MKB bedrijven met een omzet tot 20 miljoen euro. In 2021 heeft Riverdam samen met het management en werknemers Hightech ICT overgenomen.

Met de komst van de Raad van Advies kan Hightech ICT rekenen op waardevolle kennis en inzichten op het gebied van finance, IT-strategie, digitalisering en business development. Hiermee zal het bedrijf haar positie in de markt verder verstevigen en haar klanten nog beter bedienen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!