Witold Kepinski - 05 mei 2023

Cisco Capital Business Acceleration Program is live

Met de introductie van het Cisco Capital Business Acceleration Program zet Cisco zijn toewijding voort om organisaties te helpen navigeren in een evoluerend economisch landschap. Het programma, dat wordt aangeboden via Cisco Capital , is ontworpen om klanten te helpen financiële uitdagingen te beperken op basis van algemene marktonzekerheid.

Cisco Capital Business Acceleration Program is live image

Het Cisco Capital Business Acceleration Program zal naar verwachting de toegang van organisaties tot de oplossingen die ze nodig hebben om te blijven investeren in hun voortdurende digitale transformatie, verbeteren.

“Het Cisco Capital Business Acceleration Program is een reactie op verzoeken van klanten en partners om financiële uitdagingen te helpen verminderen op basis van algemene marktonzekerheid en de impact die dit heeft op hun bedrijven. Ons doel is om betalingsopties te bieden die voortdurende investeringen in technologie mogelijk maken om de productiviteit en bedrijfscontinuïteit te behouden en tegelijkertijd de contante uitgaven te minimaliseren”, aldus Kristine A. Snow, SVP en President, Cisco Capital. “Het succes van de klant is onze prioriteit. Het nieuwe programma is ontworpen met dit in gedachten en zal helpen bij het aanpakken van enkele van de meest urgente zorgen van onze klanten.”

Cashflow is een topprioriteit voor Cisco-klanten en -partners in de huidige omgeving. Met het Cisco Capital Business Acceleration Program kunnen klanten die vóór 29 juli 2023 Cisco-producten of -oplossingen kopen, alle betalingen uitstellen tot 2024. Betalingen die tot 2024 worden uitgesteld, zijn gebaseerd op het totale gefinancierde bedrag en de contractvoorwaarden. Voor partners biedt het programma nog een flexibele betalingsoptie om aan hun klanten te introduceren, waardoor ze vandaag de benodigde Cisco-technologie-investeringen kunnen doen, terwijl ze hun cash behouden.

Alle Cisco-oplossingen komen in aanmerking voor dit programma, inclusief hardware, software en services, evenals geselecteerde partnerservices en hardware van derden. Als aanvulling op het initiatief komt het Cisco Refresh- portfolio van door Cisco gecertificeerde gereviseerde producten ook in aanmerking voor het Cisco Capital Business Acceleration Program, waarmee organisaties scherp geprijsde en verzendklare hardware kunnen aanschaffen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!