Redactie - 12 september 2012

Infotheek haalt Stephan Derksen binnen voor verkoop Cisco producten

IT-totaalleverancier Infotheek heeft eerder dit jaar haar productportfolio grootschalig uitgebreid met nieuwe en gebruikte Cisco netwerkproducten. Om de focus op netwerkproducten te vergroten heeft Infotheek een nieuwe Business Unit Networking opgezet. Voor de dagelijkse leiding en het begeleiden van de snelle groei heeft Infotheek Stephan Derksen (foto) aangesteld als Business Unit Director Networking.

Stephan Derksen heeft bijna 15 jaar ervaring in de telecom/ICT en consulting. Met name op het gebied van netwerk infrastructuur en Cisco apparatuur heeft hij zijn expertise opgebouwd. Van 2002 tot 2010 was hij werkzaam bij het Amerikaanse bedrijf Network Hardware Resale (NHR). De laatste twee jaar hiervan was hij in de rol van Sales Director Americas verantwoordelijk voor de Noord-Amerikaanse markt en NHR’s kantoren in New York en Dallas.

Voor zijn periode in de Verenigde Staten was Derksen verantwoordelijk voor de verkoop van het Cisco portfolio in de Benelux, Italiaanse en Scandinavische markten. Naast zijn rol bij Infotheek is Derksen sinds eind 2010 als ondernemer actief, oa. op het gebied van ICT diensten en advisering over salesperformance en strategie.

Door: Witold Kepinski 

Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!