Redactie - 29 november 2012

Interactive Intelligence start e-commerce website voor resellers


Interactive Intelligence, leverancier van zakelijke IP-communicatie oplossingen, start in december dit jaar met een e-commerce website waar klanten en resellers producten kunnen aanbieden en aankopen die aansluiten bij het Customer Interaction Center (CIC), de all-in-one softwareoplossing.

Deze Interactive Intelligence MarketPlace biedt een collectie aanvullende toepassingen die door derde partijen of intern zijn ontwikkeld: van templates voor procesautomatisering en standaard integraties tot maatwerk rapportages en dashboards. Ze zijn allemaal ontworpen om gebruik te maken van de functionaliteit van CIC op het gebied van unified communications, contact center automatisering en business process automatisering.

De aangeboden producten richten zich ook op specifieke branches zoals financiële dienstverlening, verzekeringen, facilitaire contact centers, incassobureaus en energiebedrijven. "We hebben bewust gekozen voor centrale toegang tot de producten en niet, zoals we vaak bij anderen zien, door te linken naar de websites van derden. Dat scheelt onze klanten veel zoektijd', geeft Don Brown (foto), ceo van Interactive Intelligence aan. "Met ons kanaal van meer dan 350 resellers, het internationale netwerk van softwareontwikkelaars en de uitgebreide consultantscommunity is de MarketPlace een ideale manier om het maximale uit je investeringen te halen."

De producten die worden aangeboden op de Interactive Intelligence MarketPlace richten zich zowel op contact centers als bedrijfstelefonie. Resellers kunnen er hun klanten mee van dienst zijn of er hun eigen producten aanbieden. Alle informatie staat op www.inin.com/marketplace.

SLTN Vierkant Cloudian BW - week 11/12-2023
AWS Summit Amsterdam liggend tm 31 mei 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!