Redactie - 25 januari 2013

TomTom en LoJack sporen gestolen auto op


TomTom Business Solutions gaat samenwerken met LoJack, een bedrijf gespecialiseerd in het terughalen van gestolen auto’s. Hierdoor vergroot TomTom zijn Noord-Amerikaanse distributienetwerk voor zijn fleet management-technologie.

LoJack gaat de fleet management-oplossingen van TomTom verkopen en ondersteuning bieden aan klanten via een uitgebreid dealernetwerk. Daarmee helpt het bedrijven om nog efficiënter te werken, kosten te besparen en de klantenservice te verbeteren, zo beweert LoJack.

“Deze strategische samenwerking stelt beide bedrijven in staat om hun positie als ‘best-in-class’-leveranciers van automotive-technologie verder te versterken”, zegt Thomas Schmidt, Managing Director van TomTom Business Solutions. “De grootschalige marktaanwezigheid van LoJack betekent dat we onze fleet management-technologie kunnen introduceren in nieuwe zakelijke markten in Noord-Amerika. Tegelijkertijd stelt dit LoJack-klanten in staat om te profiteren van een volledige fleet management-oplossing.”

TomTom biedt oplossingen voor wagenparken, waaronder het SaaS-fleet management-systeem, slimme navigatie en tools voor het optimaliseren van benzineconsumptie en workflowmanagement.


Cloudian BW - week 11/12-2023 Trend Micro BW week 20 rm 23-2023
NTT BN start 31-5 TM 14-5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!