Redactie - 22 mei 2013

NPM neemt een belang in IT Channel Company


Participatiemaatschappij NPM Capital heeft een belang genomen van 25 procent in de IT Channel Company, een IT-dienstverlener dat kennis heeft van Microsoft Dynamics business software. 

The Channel Company ondersteunt haar klanten en partners met (strategisch) advies en op gebieden als cloud-transformatie, marketing, go-to-market, lead generatie en dienstenontwikkeling, maar ook met management- en verkooptraining, coaching en software-distributie.

Het door NPM verstrekte groeikapitaal wordt gebruikt om een commercieel verkoopkanaal op te zetten en het bedrijf verder ter professionaliseren.

The IT Channel Company is in 2012 ontstaan uit de fusie tussen ICT-dienstverleners Conceptsales en Partner Master Class (PMC). Sinds 2013 verzorgt zij vanuit dochteronderneming Quattro Business Solutions (QBS group) tevens de distributie van het Microsoft Dynamics productassortiment in verschillende West-Europese landen. QBS group is Value Added Distributor (Master VAR) voor Microsoft Dynamics en ondersteunt haar partners met dienstverlening op gebieden als marketing en lead generatie, salessupport, consultancy, partner & customer care, training en coaching.

Joop van Voorthuijsen (foto), CEO van IT Channel Company, is trots op de participatie door NPM:“Wij zien dit als een bevestiging van het succes dat Partner Master Class en Conceptsales in de afgelopen jaren hebben behaald en spreekt vertrouwen uit in de toekomst van Quattro Business Solutions als Master VAR voor Microsoft Dynamics”.

Door Witold Kepinski


Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!