Redactie - 20 november 2013

Ingram Micro levert hosted Lync dienst Lync4all van StartReady


Met ingang van 1 december 2013 neemt Ingram Micro de hosted Lync dienst Lync4all van StartReady in het portfolio op. Lync4all is onderdeel van het onlangs gelanceerde ‘Your Way To Collaborate’ programma van Ingram Micro. Met StartReady kan Ingram Micro ook klanten van 10 tot 250 medewerkers een hosted Lync oplossing aanbieden.

StartReady biedt organisaties de mogelijkheid om hun Office 365 kantoorapplicaties uit te breiden met een telefooncentrale. Met het onlangs door Microsoft geïntroduceerde License Mobility Pack kunnen ondernemers en enterprises fors besparen door Office 365 en Lync4all te combineren.

Het optekenen van StartReady is een strategische stap voorwaarts, aldus Remco van Zutphen (foto), Business Manager Unified Communications bij Ingram Micro. “StartReady draagt ertoe bij dat wij onze Value propositie nu ook in het SMB-segment, waarin we traditioneel sterk vertegenwoordigd zijn, kunnen verstevigen. Daarmee past StartReady uitstekend binnen ons Advanced Solutions portfolio. We kunnen nu voor een aantrekkelijk maandelijks tarief een Enterprise oplossing bieden via een cloud based model en dat is voor een belangrijk deel van onze resellers erg interessant.”

Lucas Wensing, oprichter en CEO van StartReady, beaamt de woorden van Van Zutphen: “Ingram Micro focust zich zowel op Unified Communications als op de distributie van Microsoft Office 365. Lync4all is om die reden een perfecte aanvulling op meerdere businessunits van Ingram Micro: het is een interessant product voor IT resellers, maar ook voor telecom resellers.” Wensing omschrijft de samenwerking met Ingram Micro daarom als een win-win situatie voor beide bedrijven. “Door de resellers aan te spreken kan het bereik van Ingram Micro en dat van StartReady aanzienlijk vergroot worden.”


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!