Redactie - 02 mei 2014

2source4 biedt MKB alles-in-een oplossingen voor werkplekken en netwerken

 

2source4 introduceert alles-in-een oplossingen voor werkplekken en netwerken, aldus Cees Daas (foto), Directeur bij 2source4: "MKB organisaties hoeven niet langer te investeren in hardware, software en services, maar betalen per maand naar gebruik van de dienst. Het betreft hier twee separate diensten die complementair zijn aan elkaar, namelijk de werkplek en connectiviteit."

De werkplek bevat alles wat medewerkers nodig hebben: telefonie, printsystemen, back-up, kantoorapplicaties, services en beheer en uiteraard een pc, notebook of tablet. Deze onderdelen kunnen als losse modules afgenomen worden of als totaalpakket. In beide gevallen geldt altijd dat er een vast bedrag per maand per werkplek gerekend wordt.

Ook het connectiviteitspakket bestaat uit modules die als geheel maar ook afzonderlijk af te nemen zijn. Hierbij zijn de modules, internetconnectie, firewall, routing & switching, Wi-Fi en Voice, onderverdeeld in grootte van de onderneming, waarbij ook een vast bedrag per maand geld voor elke module die afgenomen wordt.

Daas: "Deze alles-in-één concepten bieden organisaties volledige beschikbaarheid zonder dat ze hoeven te investeren in ICT. Zowel de kosten als de bedrijfszekerheid zijn volledig transparant en voorspelbaar, waardoor er geen verrassingen meer zijn achteraf. Alles-in-één betekent in dit geval ook alles inclusief. Wij kijken altijd hoe wij optimale en passende oplossingen kunnen creëren voor onze klanten. Met deze alles-in-één concepten komen wij tegemoet aan hun wens om te kunnen focussen op de corebusiness, terwijl zij weten dat hun ICT goed is geregeld en daar geen omkijken meer naar hebben. Op de Regio Business Dagen in de Jaarbeurs in Utrecht 21 mei & 22 mei, kunt u 2source4 ontmoeten op standnummer 162 & 163. Hier worden ook bovengenoemde oplossingen gedemonstreerd.”

WK

 

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!