Redactie - 16 november 2012

Pylades implementeert Microsoft Dynamics bij Wetlands International



Wetlands International heeft na een uitgebreid vooronderzoek Pylades geselecteerd als implementatie partner voor de implementatie van Microsoft Dynamics.

Wetlands International heeft gekozen voor de brancheoplossing van Pylades omdat deze optimaal aansluit bij de opgestelde requirements. De totaaloplossing bestaat uit Microsoft Dynamics CRM, Assistance PSA en Microsoft Dynamics AX, en werkt volledig geïntegreerd in één Microsoft platform. Hiermee doorbreekt Wetlands de huidige “eiland automatisering” en ontstaat er één internationaal platform waarmee Wetlands International haar medewerkers en andere stakeholders optimaal kan bedienen.

Microsoft Dynamics CRM met Assistance PSA voor internationaal projectenbeheer
De project organisatie van Wetlands gaat werken met Assistance PSA, de geïntegreerde projectenmodule van Dynamics CRM. De kracht van deze oplossing is dat deze volledig geïntegreerd werkt in Outlook. Hiermee kunnen medewerkers in een voor hen vertrouwde omgeving optimaal hun projecten beheren, uren schrijven en de voortgang van de projecten bewaken. De gebruikersvriendelijkheid is voor Wetlands International van groot belang voor de acceptatie van het systeem door alle medewerkers. Microsoft Dynamics CRM werkt met rol gebaseerde dashboards, waarmee iedereen altijd over de juiste informatie kan beschikken om met vertrouwen de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Microsoft Dynamics AX voor internationaal financieel beheer
Als onderdeel van de totaaloplossing wordt Dynamics AX geïmplementeerd voor internationaal financieel beheer. Dynamics AX is in 36 landen en talen beschikbaar en biedt volledige multi-currency en multi-site ondersteuning. Hiermee is het voor Wetlands International mogelijk om voor elke (lokale) administratie optimale ondersteuning te bieden voor lokale wet- en regelgeving, vanuit één universeel platform.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!