Redactie - 12 september 2013

Capitar IT Group doet beheer Bel-me-niet Register


Capitar IT Group wordt verantwoordelijk voor het IT-beheer en de doorontwikkeling van het Bel-me-niet Register. Ook de hosting en beveiliging van het BMNR-register komt bij Capitar te liggen, dat voor deze opdracht samenwerkt met Drupal-specialist Wunderkraut. Capitar is door de Stichting Infofilter geselecteerd na een Europese aanbesteding.

Het Bel-me-niet Register heeft als doel consumentenirritatie over ongevraagde telemarketing verminderen. Overzichtelijkheid en bereikbaarheid van het Register moet altijd gegarandeerd zijn. Dat vereist een optimale IT-infrastructuur: Capitar IT Group krijgt de opdracht die infrastructuur verder te vernieuwen en zal het technische systeem beheren. De opdracht geldt voor een periode van twee jaar met de optie tot verlenging met nog eens twee jaar, zo meldt Hans van Vlaanderen (foto), managing director bij Capitar.

Capitar zal een flexibele IT-omgeving ontwikkelen waardoor de database optimaal beschikbaar is en blijft voor eindgebruikers. Tijdelijke pieken in gebruik kunnen steeds goed worden opgevangen en als dat nodig is worden tijdelijk extra servers ingezet. De informatiebeveiliging is gegarandeerd conform de ISO 27001-eisen.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!