Witold Kepinski - 09 mei 2023

Riverbed lanceert nieuw MSP programma

Riverbed, de speler op het gebied van uniforme waarneembaarheid, heeft de lancering aangekondigd van het nieuwe Riverbed ACE-programma, dat een door een partner beheerde SaaS Digital Experience Management (DEM)-service omvat, gericht op het uitbreiden van kansen voor partners en het opschalen van de Alluvio Aternity DEM business.

Riverbed lanceert nieuw MSP programma image

Het ACE-programma is bedoeld voor partners van managed service providers (MSP's) die diensten leveren aan kleine en middelgrote ondernemingen en nieuwe klanten zijn van Alluvio Aternity DEM, met minder dan vijfduizend wereldwijde gebruikers.

Het Riverbed ACE-programma is gelanceerd om kleine tot middelgrote ondernemingen te helpen die worstelen met het meten van de impact van de digitale werknemerservaring (DEX) en klantervaring. De Alluvio Aternity DEM van Riverbed meet wat gebruikers daadwerkelijk ervaren om een ​​uitgebreid beeld te geven van de digitale ervaring van bedrijfskritische applicaties. Bedrijven eisen "ervaringsniveau-overeenkomsten" van hun netwerkproviders en Alluvio Aternity zorgt voor een nauwkeurig begrip van de eindgebruikerservaring en alle elementen die van invloed kunnen zijn.

“Riverbed verandert zijn Alluvio Aternity DEM in een beheerde service als uitbreiding van de go-to-market-strategie van Riverbed, terwijl partners op zoek zijn naar technologie die gelijke tred kan houden met de veranderende zakelijke en klantbehoeften. Riverbed ACE stelt partners in staat om DEM-as-a-service te bieden aan kleine en middelgrote ondernemingen, aangezien de behoefte aan innovatie groter is dan ooit in de digitale werkplek van vandaag”, aldus Alex Thurber, Senior Vice President, Global Partners and Alliances, bij Riverbed. “Riverbed maakt een positieve verandering in het IT-kanaal mogelijk door partners kansen te bieden om hun bedrijf uit te breiden met flexibelere en modernere licentiemodellen die klanten uitzonderlijke digitale ervaringen bieden via onze toonaangevende Alluvio Unified Observability- en Riverbed Acceleration-portfolio's." 

Het partnerecosysteem van Riverbed omvat leveranciers van oplossingen, distributeurs, systeemintegrators, dienstverleners en technologieallianties. Met Riverbed kunnen partners het vertrouwen van klanten vergroten, klantrelaties onderhouden en zakelijke kansen uitbreiden door klanten te helpen naadloze digitale ervaringen te creëren en snelle, flexibele en veilige acceleratie van elke app via elk netwerk te leveren. Het partnerprogramma van het bedrijf biedt lucratieve prikkels en krachtige ondersteunende ondersteuning via verkoop- en marketingondersteuning, training, certificering, technische ondersteuning en het online partnerportaal.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!