Witold Kepinski - 16 mei 2023

Cognizant presenteert Neuro AI-platform

Cognizant presenteert zijn nieuwe AI-platform: Cognizant Neur AI. Het platform is ontwikkeld om de implementatie van generatieve AI-technologie binnen bedrijven te vergroten en te versnellen. Dit maakt het mogelijk om op een flexibele, veilige, schaalbare én verantwoorde manier meerwaarde te creëren

Cognizant presenteert Neuro AI-platform image

De lancering van Cognizant Neur AI bouwt voort op jaren van AI-onderzoek, ontwikkeling en klantgerichte commerciële AI-toepassingen zo meldt Cognizant dat een grote speler wil worden op het gebied van de implementatie van generatieve AI.

"Bij Cognizant zijn we ervan overtuigd dat organisaties schaalbare, flexibele, end-to-end tools nodig hebben om AI-adoptie te versnellen", zegt Anna Elango, EVP van Cognizant's Core Technologies and Insights. "Door onze expertise te combineren met de kracht van generatieve AI, kunnen we onze klanten helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Zo ondersteunen we ze bijvoorbeeld bij complexe uitdagingen om de kostenefficiëntie en bedrijfsopbrengsten te verhogen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!