Witold Kepinski - 20 mei 2023

Roelof Derickx als Director Commerce van Synechron Nederland

Synechron, adviesbureau op het gebied van digitale transformatie, heeft Roelof Derickx benoemd tot Director Commerce van Synechron Nederland, met ingang van 1 april 2023. Samen met Jaap Hofstee is hij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van de Nederlandse tak van Synechron in een tijd van grote groei en ontwikkeling van het volledige scala aan dienstverlening op de gebieden Consulting, Digital, Cloud, Data, en Technologie.

Roelof Derickx als Director Commerce van Synechron Nederland image

In zijn rol zal hij Synechron Nederland helpen met het realiseren van verdere groei van digitale transformatie activiteiten bij Synechron’s klanten in de financiële dienstverlening. Roelof heeft meer dan 25 jaar ervaring in de ICT sector. De laatste 10 jaar in leidinggevende Sales, Marketing en Management rollen bij Dell, NTT en Atos.

Eveline van Raaij, hoofd van Synechron Nederland zegt: "We zijn blij dat Roelof met al zijn ervaring en kennis ons commerciële team en management team komt versterken. Wij hebben afgelopen jaar een groeistrategie in gang gezet die heeft geleid tot groeicijfers waar we trots op zijn. We kijken er naar uit dat Roelof samen met ons en onze klanten deze strategie verder gaat uitbreiden.”

Roelof Derickx, de nieuw aangestelde director commerce van Synechron Nederland, zegt: “Ik heb veel zin om bij Synechron aan de slag te gaan en mee te bouwen aan de verdere groei van de organisatie. Ik ben onder de indruk van de diepte van de kennis en al het waardevolle werk dat Synechron bij onze klanten doet door het toepassen van innovatie, het toepassen van de verregaande business en technische kennis en het werkelijk inlossen van de digitale transformatie belofte voor de klanten van onze klanten. Daarnaast heb ik voor Synechron gekozen om de mensen die er werken, die samen een unieke energie en cultuur hebben. En geloof ik dat ik veel waarde kan toevoegen aan het team met mijn kennis en ervaring.”

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!