Witold Kepinski - 22 mei 2023

Mendix 10 wordt geïntroduceerd op 27 juni

Mendix, een Siemens-onderneming en wereldwijd leider in moderne enterprise applicatie-ontwikkeling, kondigt de introductie aan van Mendix 10.

Mendix 10 wordt geïntroduceerd op 27 juni image

De volgende grote release van het leidende low-code ontwikkelplatform vindt plaats op 27 juni. Klanten van Mendix, media en iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van software-ontwikkeling, kunnen zich inschrijven om het event online bij te wonen.

Mendix 10 zet een nieuwe standaard voor digitale transformatie en ondersteunt de ‘composable enterprise’, een benadering voor digital delivery waarbij modulariteit en democratisering wordt benadrukt.

Mendix 10 biedt onder meer:

  • Een verbeterde ontwikkelervaring om software-ontwikkeling sneller en makkelijker te maken
  • Voortdurende samenwerking tussen de business en IT die verder gaat dan de typische applicatie levenscyclus
  • Geavanceerde AI-ontwikkel bots om ontwikkelaars te ondersteunen en kwaliteit te garanderen
  • Makkelijkere integratie van AI en machine learning om slimme apps te bouwen
  • Geavanceerde UI/UX-functies om goede klantervaringen te creëren op verschillende apparaten
  • Flexibele opties voor multi-cloud deployment en de meest effectieve governance en controle op platformniveau
  • Speciale mogelijkheden waarmee ISV’s (Independent Software Vendors) oplossingen kunnen ontwikkelen, aanpassen, vermarkten en beheren

“Mendix 10 is een enorme stap in applicatie-ontwikkeling die organisaties voorbereidt op hun volgende stap in digitale transformatie, op de daaropvolgende stap en op de stap daarna”, zegt Tim Srock (foto), CEO van Mendix. “Mendix 10 helpt iedere ontwikkelaar om sneller slimme, hoogwaardige software te bouwen, zonder in te leveren op kwaliteit of beveiliging. Het zet een nieuwe standaard als uitgebreid platform waarmee ontwikkelaars en bedrijfstechneuten in co-creatie oplossingen die de transformatie versnellen, kunnen bedenken, bouwen, orchestreren, integreren en naar gebruikers kunnen brengen.”

Registreer je hier voor de virtuele introductie van Mendix 10.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!