Witold Kepinski - 22 mei 2023

Boek: SUPER Product Owner

Bas van Amersfoort, Scrum facilitator & Agile coach, heeft een Nederlandstalige boek voor Product Owners geschreven met als titel 'SUPER Product Owner'. Het boek biedt handvatten om direct het juiste te doen in het Product Ownerschap. En ook over wat je vooral niet moet doen.

Boek: SUPER Product Owner image

Als organisaties Agile willen werken, gaan ze vaak flink aan de slag. Er wordt een Scrum master aangesteld en iedereen vanuit IT krijgt een training. Om de business kant te vertegenwoordigen benoemen ze dan een Product Owner. Deze moet vaak zelf maar een beetje uitzoeken wat zijn of haar rol is. Niet gek dat 70% van de projecten mislukt. Daarom dus dit eerste Nederlandstalige boek voor Product Owners. Het compacte resultaat van jarenlange ervaring en succesvolle trainingen bij banken, (semi)-overheden en educatieve instellingen.

Dit boek is voor Product Owners die

  • praktische tools willen om deze rol goed te vervullen;
  • ervaren is maar zich verder willen ontwikkelen;
  • een niet lekker lopend project wil vlot trekken;
  • met lastige stakeholders te maken heeft, die allemaal wat anders willen.

SUPER staat voor ‘Samen Uitstekende Producten Écht Realiseren’. Dit praktische en vlot geschreven handboek is gereedschapskist en ontwikkelplan ineen voor zowel beginnende als ervaren Product Owners.
Het gaat niet alleen over Product Owner-schap zelf, maar ook over de positie en impact ervan binnen de hele organisatie. Voor directe meerwaarde en betere resultaten.

Met SUPER Product Owner is iedereen met deze rol in staat om met het team stap voor stap producten op te leveren waar klanten en stakeholders om staan te springen!

Bas van Amersfoort (1981) werkt ruim 10 jaar met Scrum en Agile en traint, coacht en begeleidt Product Owners, Scrum Masters en organisaties. Hij is mede-ontwikkelaar van ‘Het wiel van de Product Owner’. Vraagstukken die vastzitten zet hij om tot iets dat perspectief, uitdaging en energie geeft. Bas kickt erop om oneliners als: ‘concentreren in plaats van uitsmeren’ of ‘mensen willen je product

SUPER Product Owner| Bas van Amersfoort | 16 mei 2023 | ISBN | € 24,95| S2 Uitgevers.Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!