Witold Kepinski - 19 mei 2023

OpenAI stelt ChatGPT app beschikbaar in Apple App Store

OpenAI heeft de ChatGPT app is beschikbaar gesteld in Apple App Store. Zo kunnen Gebruikers met een Apple iOS devices zoals een iPhone of tablet direct aan de slag met de gratis app. De app is alleen verkrijgbaar in de VS.

OpenAI stelt ChatGPT app beschikbaar in Apple App Store image

OpenAI meldt: "Sinds de release van ChatGPT hebben we van gebruikers gehoord dat ze ChatGPT graag onderweg gebruiken. Vandaag lanceren we de ChatGPT-app voor iOS. De ChatGPT-app is gratis te gebruiken en synchroniseert uw geschiedenis op verschillende apparaten. Het integreert ook Whisper, ons open-source spraakherkenningssysteem, dat spraakinvoer mogelijk maakt. ChatGPT Plus-abonnees krijgen exclusieve toegang tot de mogelijkheden van GPT-4 , vroege toegang tot functies en snellere reactietijden, allemaal op iOS."

ChatGPT app biedt onder andere:

  • Directe antwoorden: ontvang nauwkeurige informatie zonder advertenties of meerdere resultaten te doorzoeken.
  • Advies op maat: zoek hulp bij het koken, reisplannen of het opstellen van doordachte berichten.
  • Creatieve inspiratie: genereer cadeau-ideeën, schets presentaties of schrijf het perfecte gedicht.
  • Professionele input: verhoog de productiviteit met feedback over ideeën, samenvattingen van notities en technische hulp bij onderwerpen.
  • Leermogelijkheden: ontdek nieuwe talen, moderne geschiedenis en meer in je eigen tempo.

OpenAI meldt verder: "We beginnen onze uitrol in de VS en zullen de komende weken uitbreiden naar andere landen. We zijn benieuwd hoe je de app gebruikt. Terwijl we gebruikersfeedback verzamelen, zetten we ons in voor voortdurende verbeteringen van functies en veiligheid voor ChatGPT. Met de ChatGPT-app voor iOS zetten we een nieuwe stap in de richting van onze missie door state-of-the-art onderzoek om te zetten in handige tools die mensen in hun kracht zetten en tegelijkertijd steeds toegankelijker maken.  PS Android-gebruikers, jij bent de volgende! ChatGPT komt binnenkort naar uw apparaten."

Download ChatGPT hier.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!