Witold Kepinski - 20 mei 2023

Kyndryl en SAP breiden strategisch partnerschap uit

Kyndryl, leverancier van IT-infrastructuurdiensten, kondigt een uitgebreide strategische samenwerking aan met SAP. De samenwerking is gericht op het ontwikkelen van nieuwe oplossingen om klanten te helpen bij het oplossen van hun meest complexe uitdagingen op het gebied van digitale bedrijfstransformatie.

Kyndryl en SAP breiden strategisch partnerschap uit image

Kyndryl, leverancier van IT-infrastructuurdiensten, kondigt een uitgebreide strategische samenwerking aan met SAP. De samenwerking is gericht op het ontwikkelen van nieuwe oplossingen om klanten te helpen bij het oplossen van hun meest complexe uitdagingen op het gebied van digitale bedrijfstransformatie.

In het kader van hun uitgebreide samenwerking hebben de bedrijven gebruik gemaakt van SAP Business Transformation Center en uitgebreide kennis van ERP-systemen, samen met Kyndryl's expertise op het gebied van data, applicatiemigratie en moderniseringsdiensten om een ​​efficiënte en kosteneffectieve weg naar de cloud voor klanten uit te stippelen.

Kyndryl en SAP werkten samen aan een digitale blauwdruk waarmee klanten en partners hun migratie- en transformatieplan voor hun overgang van bestaande SAP ERP-systemen naar SAP S/4HANA strategisch kunnen beoordelen, definiëren en schetsen.

In nauwe samenwerking met Kyndryl, is SAP van plan het SAP Business Transformation Center voortdurend uit te breiden, dat klanten helpt hun SAP-omgeving efficiënt te transformeren om bedrijfswaarde te vergroten door over te stappen op en gebruik te maken van de nieuwste SAP-producten.

Kyndrylheeft nieuwe capaciteiten voor infrastructuurservices ontwikkeld die zijn ontworpen om SAP Business Transformation Center-klanttransformatieprojecten te versnellen, waaronder ERP-applicaties en datamigratiediensten en Applicatie- en datamoderniseringsdiensten.

Lees meer hier.

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!