Redactie - 23 mei 2023

Extra datum beschikbaar voor TP-Link TPNA-training vanwege grote animo

Wegens de grote animo voor de eerste TP-Link TPNA-training bij SDC heeft het bedrijf een extra training ingepland. De eerste training, die gepland staat van 30 mei tot 1 juni, is volgeboekt. Daarom is een extra training ingepland van 7 tot 9 juni. Voor degenen die de training na de zomervakantie willen volgen staat een training ingepland van 13 tot 15 september.

Extra datum beschikbaar voor TP-Link TPNA-training vanwege grote animo image

De TP-Link TPNA Omada SDN Enterprise Wireless-cursus biedt diepgaande kennis en praktische vaardigheden voor het ontwerpen, implementeren en beheren van draadloze netwerken op bedrijfsniveau. De cursus behandelt verschillende onderwerpen, waaronder WLAN-architectuur, access point-implementatie, netwerksegmentatie en netwerkbeheer met behulp van het Omada SDN-platform.

Certificering als TP-Link Network Associate

De TP-Link TPNA-training is de eerste stap in het nieuwe TP-Link trainings- en certificeringsprogramma. De driedaagse training wordt afgesloten met een examen. Na het behalen van dit examen is de cursist gecertificeerd als TP-Link Network Associate. Dit is één van de vereisten om Silver- of Gold-partner te worden bij TP-Link.

Naast de TPNA wordt de Enterprise Routing & Switching-training aangeboden. Deze training richt zich op de toepassing en configuratie van bekabelde netwerken met Enterprise routers en switches in standalone mode. Deze training wordt later in het jaar voor het eerst worden ingepland.

TP-Link partnerprogramma

De TP-Link trainingen zijn onderdeel van het Omada (by TP-Link) Partner Programma. Dit programma is ontwikkeld om de loyaliteit van Value-Added Resellers (VAR’s) te belonen en de totale business van deze partners te helpen groeien. Zo krijgen Partners technische en commerciële ondersteuning en vereenvoudigt de vernieuwde prijsstructuur de manier waarop partners zaken doen. Binnen dit programma krijgen de partners de mogelijkheid om zich tot Silver- of Gold-partner te certificeren, waardoor ze toegang krijgen tot onder andere een VIP support en verbeterde inkoopcondities.

Comstor BW 11 tm 17 dec 2023 Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!