Wouter Hoeffnagel - 02 juni 2023

Heeyoo is de nieuwe naam van Computest DevOps, CloseSure en SYSQA

Computest DevOps, CloseSure en SYSQA fuseren en gaan samen verder onder de naam Heeyoo. De nieuwe organisatie telt ruim 200 specialisten op het gebied van Data & BI, Quality Assurance en software testen en opereert vanuit zes vestigingen verspreid door Nederland. Onder het motto ‘Happy people, better business’, wil Heeyoo uitgroeien tot de leidende IT-specialist van Nederland.

Heeyoo is de nieuwe naam van Computest DevOps, CloseSure en SYSQA image

De bekendmaking van de nieuwe naam markeert het einde van een periode van integratie. Tijdens het samenvoegen van CloseSure, SYSQA en Computest DevOps, lag de focus op een zorgvuldige integratie van de bedrijven en het neerzetten van de nieuwe organisatie. Centraal hierbij stonden de medewerkers en het creëren van een omgeving waarbinnen zij zich thuis voelen en fijn samenwerken. Hiervoor zijn verschillende succesvolle elementen uit alle drie de organisaties meegenomen.

Professioneel en persoonlijk

De keuze voor verschillende lokale kantoren is hier een belangrijk voorbeeld van. Naast een nieuw pand in Utrecht zijn er vijf vestigingen verspreid door het land waardoor er altijd een Heeyoo-kantoor in de buurt van de medewerker én de klant is. Zo kan worden geprofiteerd van de professionaliteit van een grote organisatie en het persoonlijke van een regionale benadering. Daarnaast is er veel aandacht voor goede onboarding, training en kennisdeling zodat mensen zich in hun carrière continu blijven ontwikkelen en klanten kunnen rekenen op de beste specialisten.

“De organisatie die we hebben neergezet met zes locaties met elk een eigen eindverantwoordelijke sluit aan bij de persoonlijke en informele cultuur die zo kenmerkend is voor de drie bedrijven die nu samen Heeyoo zijn geworden”, vertelt Hartger Ruijs, oprichter van Computest DevOps en interim CEO van Heeyoo.

Schaalbaar

“Bovendien maakt het de organisatie heel schaalbaar. De kantoren hebben allemaal de ruimte om verder uit te breiden. Met een nieuwe positionering, naam en een groep bevlogen specialisten zijn we samen klaar om verder te groeien en nog meer organisaties in Nederland kennis te laten maken met Heeyoo.”

Heeyoo levert diensten op het gebied van Data & BI, Quality Assurance en software testen aan organisaties als de Rituals, Raad voor Rechtsbijstand, Flynth, Goede Doelen Loterijen en NS. Hiervoor worden specialisten gedetacheerd bij de organisaties en werken ze in verschillende uitvoerende en adviserende functies zoals software-tester, data engineer, BI-consultant of Scrum master in agile teams aan verschillende projecten.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!