Witold Kepinski - 25 mei 2023

Deloitte neemt Optimal Design over

Deloitte heeft aangekondigd dat het vrijwel alle activa heeft overgenomen van Optimal Design, een bedrijf op het gebied van product engineering services (PES) dat gespecialiseerd is in de innovatie en ontwikkeling van slimme verbonden producten en het Internet of Things ( IoT) apparaten.

Deloitte neemt Optimal Design over image

Samen zullen het multidisciplinaire PES-talent van Optimal Design en de capaciteiten van Deloitte klanten helpen om innovatie te ontsluiten en hun doelen op het gebied van digitale transformatie te bereiken.

Deloitte's overname van de activiteiten van Optimal Design draagt ​​bij aan de uitgebreide en groeiende technische capaciteiten van de organisatie, waaronder een brede reeks vaardigheden die klanten kansen biedt in het hele innovatiespectrum - van productidee tot fysieke prototype-ontwikkeling. 

De toevoeging van de activiteiten van Optimal Design volgt op verschillende strategische wereldwijde acquisities, waarmee Deloitte's toewijding aan de productengineering-industrie wordt onderstreept. Voortbouwend op de overname in 2022 van vrijwel alle activa van Dextra Technologies - evenals de overname in 2020 van HashedIn Technologies , een cloud-native software-engineering- en productontwikkelingsbedrijf, meldt Deloitte stevig gepositioneerd te zijn als een end-to-end l speler in PES.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Comstor BN start 14 feb CIS Services Awareness

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!