Witold Kepinski - 30 mei 2023

Ekco stelt Conny Roets aan als Operationeel Directeur

Ekco, een managed cloud en security provider, is verheugd om aan te kondigen dat Conny Roets is aangesteld als Operationeel Directeur van Ekco Nederland. In deze nieuwe functie zal Roets haar uitgebreide ervaring inzetten om de operationele activiteiten van Ekco verder te laten groeien. Haar benoeming getuigt van Ekco's toewijding om voortdurend te streven naar professionalisering en optimalisatie.

Ekco stelt Conny Roets aan als Operationeel Directeur image

"Ik kijk er enorm naar uit om deze uitdaging aan te gaan", laat Conny Roets weten. "Mijn belangrijkste doel is om de operatie door de volgende fase van de groei te leiden, met een belangrijke focus op de collega’s en de klanten. Samen met het team zullen we stappen ondernemen om dit te realiseren. Ik heb het volste vertrouwen in ons succes, anders zou ik geen 'ja' hebben gezegd tegen deze rol. De potentie, ambitie, kennis en de mensen zijn hier aanwezig, en ik ben vastbesloten om hieraan bij te dragen."

Jeroen van den Nouwland, CEO voor Ekco Nederland, is blij met de aanstelling van Roets. “Dit is een belangrijke stap in ons huidige groeiproces. Onze operationele organisatie vormt het kloppend hart van ons bedrijf en het is de plek waar we elke dag het verschil maken voor onze klanten. We zijn verheugd dat Conny deze rol op haar neemt en we wensen haar veel plezier en succes toe."

De aanstelling van Conny Roets als Operationeel Directeur markeert een belangrijke mijlpaal in de evolutie van Ekco Nederland. Met haar uitgebreide ervaring en bewezen leiderschapsvaardigheden zal Roets een cruciale rol spelen in het bevorderen van operationele excellentie en het versterken van de positie van Ekco.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!