Witold Kepinski - 31 mei 2023

Wolters Kluwer sluit strategische samenwerking aan met LTIMindtree

Wolters Kluwer CCH Tagetik heeft een strategisch partnerschap aangekondigd met LTIMindtree, een wereldwijd bedrijf op het gebied van technologieadvies en digitale oplossingen.

Wolters Kluwer sluit strategische samenwerking aan met LTIMindtree image

Deze samenwerking biedt de wereldwijde klanten van LTIMindtree toegang tot de CCH Tagetik Corporate Performance Management (CPM)-oplossing, die de digitale transformatie van financiële operaties via een uniform platform ondersteunt en versnelt. De CCH Tagetik-oplossing biedt een intuïtieve interface, ingebouwde financiële intelligentie en geautomatiseerde workflows.

Sudhir Chaturvedi, voorzitter en lid van de raad van bestuur van LTIMindtree, zei:  “We zijn verheugd om samen te werken met Wolters Kluwer en de opvallende kenmerken van CCH Tagetik te combineren met onze domeinexpertise om de financiële transformatie-initiatieven van onze klanten te versnellen met hernieuwde strengheid, wendbaarheid en efficiëntie. We zijn ervan overtuigd dat de ingebouwde voorspellende intelligentie van CCH Tagetik en de open, uniforme platformarchitectuur CFO's in verschillende sectoren in staat zullen stellen complexe zakelijke uitdagingen op te lossen en transformatie op schaal te realiseren door het eenvoudiger te maken om ondernemingsbrede financiële, strategische en operationele processen en doelen te integreren. ”

Als onderdeel van deze overeenkomst zal LTIMindtree dienen als technologie-implementatiepartner, die de implementatie van het CCH Tagetik-platform in de omgevingen van klanten ondersteunt.

Ralf Gärtner, Senior Vice President & General Manager, Corporate Performance Solutions bij Wolters Kluwer CCH Tagetik, voegde toe: “Deze strategische samenwerking geeft Wolters Kluwer extra brandstof om de snelle, wereldwijde uitbreiding van ons uitgebreide CCH Tagetik-platform onder LTIMindtree-klanten te versnellen. Samen zullen we sterke waarde leveren in financiële transformatieprojecten.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!