Witold Kepinski - 02 juni 2023

Google Cloud Interconnect-portfolio is uitgebreid

Google kondigt een aanzienlijke uitbreiding aan van zijn Cloud Interconnect-portfolio met Cross-Cloud Interconnect aan, waarmee gebruikers elke public cloud kunnen verbinden met Google Cloud via een veilig, krachtig netwerk, waardoor organisaties applicaties op meerdere clouds kunnen uitvoeren, SaaS-netwerken in een multicloud-omgeving en werklasten migreren van de ene cloud naar de andere.

Google Cloud Interconnect-portfolio is uitgebreid image

Cross-Cloud Interconnect is nu algemeen beschikbaar op veel wereldwijde locaties voor klanten die zijn aangesloten op de volgende cloudproviders: Amazon Web Services, Microsoft Azure, Oracle Cloud Infrastructure en Alibaba Cloud. 

Er is ondersteuning gepland voor extra cloudproviders op basis van de vraag van de klant.

"We hebben ook aanzienlijke verbeteringen aangebracht voor Private Service Connect ter ondersteuning van Cross-Cloud Interconnect en geautomatiseerd serviceverbindingsbeleid. Daarnaast hebben we nieuwe Cloud Interconnect-mogelijkheden toegevoegd en een nieuwe TCO-analyse (total cost of ownership) uitgebracht die de lagere kosten van Google Cloud Networking laat zien", aldus Google.

Lees meer hier.

Insight BW 27-09 tm 04-10-2023 SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023
canalys BW 7 juli tm 2 okt 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!