Wouter Hoeffnagel - 17 juni 2023

Jenny Ring benoemd tot EVP People, Culture & Sustainability bij Dustin

Jenny Ring is benoemd tot nieuwe EVP People, Culture & Sustainability bij Dustin. Ze is op 1 juni in deze nieuwe rol gestart en neemt sindsdien ook deel in het managementteam van de groep. Ring volgt Martin Lindecrantz op, die eerder aankondigde het bedrijf te verlaten.

Jenny Ring benoemd tot EVP People, Culture & Sustainability bij Dustin image

Voorheen was Ring verantwoordelijk voor Customer Fulfilment bij Dustin. Sinds 2015 vervulde zij verschillende leidinggevende functies bekleed binnen het bedrijf. Voordat ze bij Dustin kwam, was Ring verkoopdirecteur bij GE Money Bank.

'Dustin verder ontwikkelen'

“Jenny heeft uitgebreide ervaring in het leiden van complexe, multinationale organisaties en heeft haar deskundigheid binnen leiderschap gecombineerd met uitgebreide kennis van onze business. Daarom ben ik erg blij dat Jenny nu de verantwoordelijkheid overneemt voor People, Culture en Sustainability terwijl we Dustin verder ontwikkelen in al onze markten”, zegt Johan Karlsson, President en CEO van Dustin.

“Onze mensen en onze sterke cultuur zijn belangrijke succesfactoren voor de groei van Dustin. Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op mijn eerdere ervaringen om, samen met het team, het werk binnen Mensen, Cultuur en Duurzaamheid verder te ontwikkelen en zo bij te dragen aan de voortdurende reis van Dustin”, zegt Ring.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!