Wouter Hoeffnagel - 20 juni 2023

Cognizant moderniseert leveringsmodel van Orkla IT

Cognizant gaat het leveringsmodel van Orkla IT moderniseren. Orkla IT is de IT-tak van de industriële investeringsmaatschappij Orkla. Het bedrijf wil IT-diensten op een flexibele manier leveren, en meer capaciteit beschikbaar krijgen voor het beheren van projecten en middelen.

Cognizant moderniseert leveringsmodel van Orkla IT image

Cognizant is al lange tijd een vertrouwde adviseur van Orkla. Zo werken de twee bedrijven al sinds 2013 samen aan verschillende digitale transformatieprojecten zoals IT-ondersteuning, digitale werkplekken, SAP, Public Cloud en beveiliging. Zij breiden hun bestaande samenwerking nu verder uit.

“Wanneer bedrijven overstappen op cloud-gebaseerde modellen maken ze zich klaar voor een meer moderne, flexibele en veilige IT-infrastructuur”, zegt Anne-Sofie Risåsen, hoofd Nordics & Baltics bij Cognizant. “We verheugen ons erop om onze langdurige relatie met Orkla als hun vertrouwde adviseur uit te breiden. Zo maken we zowel een transformerende cloudmigratie als verbeterde IT-dienst mogelijk. De oplossingen van Cognizant maken Orkla’s IT-diensten kostenefficiënter en stabieler, en zorgen ervoor dat ze voldoen aan de bedrijfsbehoeften, zowel nu als in de toekomst.”

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!