Witold Kepinski - 20 juni 2023

NL Tech Week is geslaagd

De eerste editie van NL Tech Week, een initiatief van BTG (Branchevereniging IT en Communicatietechnologie), was een succes! Van 13 tot en met 16 juni 2023 werden er dagelijks evenementen georganiseerd rondom verschillende thema's, met als afsluiting het seminar IT & healthcare en de feestelijke afscheidsreceptie van voorzitter Eric Reij.

NL Tech Week is geslaagd image

Tijdens NL Tech Week werden bezoekers ondergedompeld in de nieuwste ontwikkelingen binnen de Nederlandse technologiesector. Inspirerende bedrijfsbezoeken, boeiende sprekers en innovatieve demo's boden een unieke gelegenheid om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

Zo waren er bijeenkomsten bij Green Innovation Hub in Almere, NorthC Datacenter in Groningen, 5G Hub op de High Tech Campus in Eindhoven, een bedrijfsbezoek aan Airbus in Oegstgeest en inspirerende demo’s bij Unmanned Valley in Katwijk. De week werd afgesloten in Rotterdam met een seminar over IT & healthcare, gevolgd door de afscheidsreceptie van voorzitter Eric Reij. Eric Reij draagt na 3 bestuurstermijnen per 1 juli het voorzitterschap over aan Petra Claessen.

“We kijken terug op een succesvolle en vooral inspirerende week. BTG kijkt ernaar uit om, samen met brancheorganisaties en bedrijven, in de toekomst nog meer innovatieve en impactvolle edities van NL Tech Week te organiseren”, aldus vicevoorzitter BTG Petra Claessen (foto).

Bekijk ook de video: NL Tech Week sluit af met afscheid BTG voorzitter Eric Reij.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!