Witold Kepinski - 18 juni 2023

NL Tech Week sluit af met afscheid BTG voorzitter Eric Reij

De redactie van Dutch IT Channel & Dutch IT Leaders was bij de afsluiting van de NL Tech Week onder leiding van moderator Danny Frietman in het KPN Tower gebouw in Gemeente Rotterdam. Er was die dag een speciale focus op IT & Healthcare gevolgd met een afscheidsreceptie van BTG voorzitter Eric Reij. Petra Claessen is per 1 juli de nieuwe voorzitter van de BTG. Witold Kepinski van Dutch IT Channel & Dutch IT Leaders sprak in een video update met Danny Frietman, Eric Reij en Petra Claessen.

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) Eric Reij draagt het voorzitterschap per 1 juli 2023 over aan Petra Claessen. Witold Kepinski, Director Content Dutch IT Channel was erbij en sprak in een video verslag met Danny Frietman, Petra Claessen en Eric Reij.

Petra Claessen, Vice-voorzitter BTG en boardmember BTG Services: "BTG kijkt terug op een succesvolle eerste editie NL Tech Week, dat in samenwerking met een aantal aangesloten branchepartijen en BTG-partners is georganiseerd. Onderwerpen als duurzaamheid, digitalisering, 5G, digitale inclusie en Future Network Services stonden hierbij centraal. We brachten in dit kader een bezoek aan diverse innovatiecentra en techcampussen in Nederland, waaronder Green Innovation Hub in Almere, NorthC Datacenters, 5G Hub in Eindhoven, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Airbus en Unmanned Valley in Katwijk. Een succesvolle en vooral inspirerende week! Bij de afsluiting van NL Tech Week namen we daarnaast afscheid van vertrekkend voorzitter van BTG Eric Reij, die de afgelopen negen jaar een grote bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van BTG en BTG Services."

Bekijk de foto's van het event op de LinkedIn Pagina van Dutch IT Leaders of op de Dutch IT Channel Facebook pagina.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!