Redactie - 23 juni 2023

Belgische Doccle neemt Smart Service Company over

Administratieplatform Doccle neemt het Nederlandse bedrijf Smart Service Company over. De scale-up breidt daarmee ook zijn diensten uit naar Nederland.

Belgische Doccle neemt Smart Service Company over image

De Belgische documentenkluis van Doccle zet met de overname zijn eerste stap over de grens. Het bedrijf neemt het Nederlandse Smart Service Company over, die ook een datakluis-oplossing heeft. Daarmee kan Doccle nu zijn diensten ook in Nederland aanbieden.

Onder leiding van Otto Lagemaat

"Nu we in België een gevestigde waarde zijn, zien we de tijd rijp voor een uitbreiding buiten de landsgrenzen", aldus Bram Lerouge, CEO van Doccle in een persbericht. Hoeveel er voor de overname betaald werd, is niet bekend. Otto Lagemaat komt aan het hoofd te staan van de Nederlandse poot, vanuit een kantoor in Bergen Op Zoom.

Doccle is negen jaar geleden opgericht en wordt ondertussen door 2,8 miljoen Belgen en 17.500 bedrijven als documentenkluis gebruikt voor bijvoorbeeld salarisstroken en andere documenten. Doccle hoopt over vijf jaar ook 4 miljoen Nederlanders met zijn software te bedienen.

In samenwerking met Data News

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!